banden voor caddie-wagens

Top kwaliteit industrie banden

IndustriebandenVan heftruckbanden via aanhangerbanden tot banden voor bouwmachines vindt u nu bij ons ook industriebanden

Korting

Wanneer u een groter aantal (meer dan 10) vrachtwagenbanden nodig hebt, gelieve een e-mail te sturen aan: Korting

Snellere en comfortabele service:

  • Online bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • In de regel levering binnen 2 tot 5 werkdagen
  • Dicht netwerk van 450 montage partners in BelgiŽ
  • Vier verschillende betaalmogelijkheden

Prijzen zijn per band en incl. BTW in BelgiŽ.


Banden voor caddie-wagens - autobandenmarkt.be

Met banden voor caddie-wagens blijft je golfkar altijd mobiel op de golfbaan en ook daarbuiten. Geschikte luchtbanden voor je golfwagen laten je soepel rijden over gras terwijl jij een balletje slaat. Je caddie-wagen is perfect voor het zware werk, terwijl jij in alle vrijheid je punten scoort. Berg je golftas op in je caddie en neem ook al je andere spullen mee, zoals zonnebrand, een hoedje, vest of extra clubs. Je hoeft ze niet te dragen waardoor het golfen minder vermoeiend is.

Zorg dat je caddie-wagen goed uitgerust is met passende banden die je bestelt via autobandenmarkt.be. Bij ons vind je het juiste type met profiel dat geschikt is voor het rijden over gras, zandpaden en asfalt. Op alle momenten van de dag kun je bij ons banden bestellen van o.a. Michelin, Vredestein, Continental en Goodyear. Je hoeft er de deur niet voor uit , ook voor de bezorging kun je gewoon thuis blijven.

Wij leveren al onze producten uit voorraad en op de site kun je meteen zien of de banden voor jouw caddie-wagens nog op voorraad zijn. Zo grijp je nooit mis. Is jouw favoriete band net uitverkocht? Geen zorgen. Ons assortiment is zo uitgebreid dat er altijd wel een perfect alternatief te vinden is.

autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 27.10.2020 08:01