Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Banden voor een bestelwagen/bus

Waar u op moet letten bij het kopen van bestelwagenbanden

Als u op zoek bent naar nieuwe banden voor uw bestelwagen, zijn er een aantal factoren waar u rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat u de juiste banden kiest. Hieronder hebben we een handige lijst samengesteld met de belangrijkste aspecten om op te letten bij het kopen van bestelwagenbanden:

 1. Bandenmaat en laadvermogen
  Het is essentieel om banden te selecteren die geschikt zijn voor het laadvermogen van uw bestelwagen. Controleer daarom de bandenmaat en het laadvermogen van uw voertuig en kies banden die geschikt zijn voor deze belasting.
 2. Type profiel
  Het type profiel van de banden kan een grote invloed hebben op het rijgedrag en de grip van uw bestelwagen. Overweeg daarom het type profiel dat het beste past bij uw rijomstandigheden, zoals winterbanden voor rijden in sneeuw en ijs.
 3. Slijtage-indicator
  Controleer de slijtage-indicator op de banden voordat u ze koopt. Deze indicator geeft aan wanneer het tijd is om de banden te vervangen, zodat u veilig kunt blijven rijden.
 4. EU-bandenlabel
  Het EU-bandenlabel geeft informatie over de prestaties van de banden, zoals de brandstofefficiëntie, de grip op nat wegdek en het geluidsniveau. Controleer dit label om ervoor te zorgen dat u de meest efficiënte en veilige banden kiest voor uw rijbehoeften.

Bestelwagenbanden - Kies voor veiligheid en comfort

bestelwagenbanden

Bij autobandenmarkt.be begrijpen we hoe belangrijk het is om veilig en comfortabel te rijden, vooral wanneer u goederen vervoert met uw bestelwagen. Daarom bieden wij een breed assortiment van autobus/lichte vrachtwagen banden van gerenommeerde merken zoals Continental, Michelin en Goodyear.

Ons team van deskundige medewerkers staat altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de beste banden voor uw voertuig. Of u nu op zoek bent naar winterbanden of zomerbanden, wij hebben altijd de beste opties voor u beschikbaar.

Kies voor veiligheid en comfort tijdens het rijden en bestel uw nieuwe bestelwagenbanden vandaag nog bij autobandenmarkt.be. Met onze snelle en gratis levering, brede assortiment en 30 dagen retourbeleid, loopt u geen enkel risico. Bestel nu en geniet van veilig en comfortabel rijden!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer