Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Raadpleeg het kentekenbewijs voor de gegevens. Om u de juiste velgen voor uw voertuig te kunnen aanbieden, hebben wij uw voertuiggegevens nodig. U vindt het merk in veld D.1 van uw kentekenbewijs en verdere gegevens in veld D.2 (type/variant).
1.
Selecteer voertuig
Selecteer voertuig
2.
Selecteer velg
Selecteer velg
3.
Selecteer band
Selecteer band
4.
Bestel
Bestel

Onze meest populaire velgen

Geschikt voor VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Complete aluminium velgen zomer in vele aantrekkelijke designs

Aluminium velgen die bij uw voertuig passen, bieden u de mogelijkheid om het uiterlijk van uw voertuig met weinig moeite te verfraaien. Met behulp van de volgende gids kunt u de voordelen van complete wielen met aluminium velgen en zomerbanden ontdekken en waar u op moet letten om uw algemene exploitatievergunning te behouden.

Wat is precies een compleet wiel met aluminium velg en zomerbanden?

Bij dit type band voor uw auto gaat het om de perfect passende combinatie van aluminium velgen en zomerbanden. Dit betekent dat u van ons een compleet zomerwiel ontvangt, waarbij de onderdelen optimaal op elkaar zijn afgestemd en direct op uw auto kunnen worden gemonteerd, net zoals ze bij u aankomen.

Wat zijn de voordelen van een compleet zomerwiel met aluminium velgen?

Bij de aanschaf van een zomerwiel is het eerste waar je aan moet denken het uiterlijk. Lichtmetalen velgen zijn verkrijgbaar in coole designs, en er is zelfs de mogelijkheid om ze desgewenst op maat te laten maken. De klassieke stijlen, die bijna alle gerenommeerde fabrikanten in hun assortiment hebben, zijn onder meer de volgende:

  • met kruisspaken
  • met dubbele spaken
  • met Y-spaken

Een verdere onderverdeling wordt gemaakt naar het aantal spaken. Daarnaast zijn er verschillende basiskleuren en kleurtoepassingen die de velg en daarmee uw voertuig een karakteristieke uitstraling geven.

Zoals u ziet: U hebt talloze mogelijkheden om uit te kiezen om de mooiste velg voor uw auto te vinden. Maar er is nog een ander voordeel van complete zomerwielen: ze zijn gespecialiseerd voor zomerse weersomstandigheden, wat te zien is aan het loopvlak en aan de rubbersamenstelling. Een typisch voorbeeld zijn Michelin zomerbanden en andere versies van Continental en vergelijkbare bekende bandenfabrikanten.

Lichtmetalen velgen met zomerbanden

Copyright: psdesign1 – Fotolia

De complete zomerband is snel gemonteerd

Bij het zoeken naar het juiste complete aluminium wiel voor uw auto rijst vaak de vraag of deze wel gebalanceerd zijn. Het antwoord is ja. Als u voor een bepaalde combinatie heeft gekozen, monteren wij de band op de velg en balanceren deze. Deze service is bij de totaalprijs inbegrepen.

Complete aluminium wielen zomer montage

Of u het afgewerkte wiel zelf monteert of gebruik maakt van de diensten van een werkplaats hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Bij ons vindt u binnen het aankoopproces een competente partner-werkplaats bij u in de buurt.

Hoe vind en bestel ik het juiste complete wiel met aluminium velgen en zomerbanden voor mijn voertuig?

Gebruik de configurator bovenaan deze pagina om de juiste complete aluminium velgen van ons te vinden. U heeft twee eenvoudige mogelijkheden:

  • Mogelijkheid 1: U voert de fabrikant van uw voertuig in.
  • Mogelijkheid 2: U voert het fabrikantsleutelnummer (HSN) en het typesleutelnummer (TSN) in. Deze vindt u in uw kentekenbewijs deel 1 onder punt 2.1. en 2.2.

Wij maken het u niet alleen gemakkelijker om de juiste velgen voor uw voertuigtype te vinden - de verzending is zelfs gratis bij bestellingen van twee of meer autobanden. Selecteer nu complete velgen met aluminium velgen en zomerbanden en koop ze bij ons tegen lage prijzen!