Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Raadpleeg het kentekenbewijs voor de gegevens. Om u de juiste velgen voor uw voertuig te kunnen aanbieden, hebben wij uw voertuiggegevens nodig. U vindt het merk in veld D.1 van uw kentekenbewijs en verdere gegevens in veld D.2 (type/variant).
1.
Selecteer voertuig
Selecteer voertuig
2.
Selecteer velg
Selecteer velg
3.
Selecteer band
Selecteer band
4.
Bestel
Bestel

Onze meest populaire velgen

Geschikt voor VW, Audi, BMW, Mercedes, Skoda.
ALUTEC Freeze
6.5 x 16ET 50
ALUTEC Freeze
ALUTEC Grip
6 x 15ET 38
ALUTEC Grip
RIAL Lugano
7.5 x 17ET 47
RIAL Lugano
DEZENT TZ dark
6.5 x 16ET 50
DEZENT TZ dark
DEZENT TD
6.5 x 15ET 42
DEZENT TD

Complete wielen: eenvoudig online winterbanden met stalen velgen bestellen

Als je op zoek bent naar nieuwe banden, denk je vast aan complete wielen. Of het gaat om zomer- of winterbanden op stalen of aluminium velgen is ook een kwestie van smaak. De kwaliteit van de afzonderlijke onderdelen is veel belangrijker en in het belang van uw rijveiligheid kunt u daar beter niet op beknibbelen. De velgen moeten er immers vele jaren goed uitzien en de banden moeten vele seizoenen lang voldoende veiligheid bieden in alle weersomstandigheden.

Fabrikanten maken reclame voor nieuwe profielen die een goede wegligging of minder gevaar in de regen beloven. De ADAC en de gespecialiseerde media controleren in bandentests of dit waar is - de resultaten worden op autobandenmarkt.be gepresenteerd bij de bandenkeuze. In onze online shop zijn stalen wielen met winterbanden verkrijgbaar met optionele RDKS-technologie. Gebruik nu de configurator om de juiste complete winterbanden voor uw voertuig te selecteren. Wij helpen u graag bij het zoeken en tonen u desgewenst duidelijk de juiste bandenmaten voor uw auto.

Complete winterbanden bestellen is kinderspel.

Maar veiligheid is niet het enige doorslaggevende criterium voor winterbanden op stalen velgen. Hoewel de velgen niet kunnen worden omgetoverd tot filigraan designstukken zoals aluminium velgen, hoeven stalen velgen niet lelijk te zijn. Vaak volstaat het om te kiezen voor een zwarte lak in plaats van een zilveren variant. Dit geeft veel voertuigen een veel sportievere uitstraling. Om erachter te komen of dit ook voor jouw auto geldt, kun je direct naar onze configurator gaan, die je bij het samenstellen van de wielen en banden tot je beschikking hebt. Zo krijgt u met enkele muisklikken een idee van de bandencombinatie.

Bestel gemakkelijk online betaalbare complete wielen op autobandenmarkt.be. Vind winterbanden met stalen velgen en bereid je met vertrouwen voor op winterse omstandigheden.