Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Runflatbanden

Run Flatt banden: hiermee kom je thuis!

Een lekke band is enorm balen. Niet alleen sta je stil langs de kant van de weg, het neemt een hoop tijd en geld in beslag. Met een lekke band kun je namelijk niet doorrijden. Run Flatt banden bieden dan uitkomst. Hiermee kun je met maximaal 80 kilometer per uur doorrijden (het liefst langzamer om de levensduur van de band te verlengen) en dus gewoon veilig thuiskomen. Het maakt voor deze bandensoort niet uit of de bandenspanning minimaal is. Je verliest niet de controle over het stuur en je hoeft ook geen banden te verwisselen aan de kant van een drukke snelweg. Ook heb je geen reservewiel meer nodig.

Hoe werkt zo’n Run Flatt band?

Run Flatt banden zijn uitgerust met versterkte zijkanten die het gewicht van de auto met gemak kunnen dragen. De banden hebben een waarschuwingssysteem (TPMS) die de auto aan de hand van een waarschuwingsicoontje dat in de display komt te staan, laat weten dat je band lek is. Je hebt namelijk zelf niet door dat je een lekke band hebt omdat de band zo stabiel en uitstekend blijft rijden. Run Flatt banden zijn geen vervanging voor normale banden. Mocht je band onverhoopt lek zijn, kun je met Run Flatt banden niet eeuwen doorrijden. Je kunt er ongeveer nog 80 kilometer mee door blijven rijden. Als het lampje gaat branden dat je band lek is, moet je dus ook meteen naar de autogarage. Het doel van Run Flatt banden is om je veilig thuis te brengen en je voldoende tijd te geven om de band te repareren of vervangen.

Wat je verder nog moet weten

Ook Run Flatt banden hebben zorg nodig. Controleer de banden, net als andere banden, op spanning en beschadigingen. Hierdoor behoudt de band zijn draagvermogen optimaal. Run Flatt banden zijn alleen geschikt voor auto’s met een ingebouwd waarschuwingssysteem. Heeft je auto zo’n systeem? Bestel de Run Flatt banden dan op autobandenmarkt.be. Europa’s grootste online bandendealer.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer