Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Bestellen, zo gaat het!

 • Selecteer de gewenste bandenmaat en snelheidscategorie, te vinden op de zijkant van uw band. Vervolgens selecteert u het gewenste bandentype (bv zomer- of winterband) en kiest daarna voor een bepaalde prijscategorie. De standaard instelling is de Beste koop waaronder u onze aanbeveling kunt vinden. Onder aan de kolom kunt u specifieke wensen aangeven zoals versterkt (reinforced), C-banden voor bestelauto's en coverbanden.
 • Nadat u op Zoek uw banden heeft geklikt krijgt u ons aanbod te zien van de door u geselecteerde maat/type. Onder Details vindt u informatie over de band met daarbij een foto van het profiel. Indien beschikbaar zijn ook testresultaten op te vragen. Onder aan de pagina kunt u klikken op een vervolgpagina om meer banden te zien. Afhankelijk van de maat/type band moet u een aantal keren klikken op een volgende pagina om ons gehele aanbod te zien.
  Besteltips: Krijgt u geen aanbod te zien, probeer dan een lagere snelheidscategorie en/of de optie alle. Door in de gele balk te klikken op merk wordt het aanbod gerubriceerd op merk.
 • Als u een gunstig aanbod heeft gevonden en besluit de banden te kopen klik dan op Kopen (of In wagentje als u verder wilt winkelen). U komt hiermee op de pagina waarop de totale aanbieding plus de voorwaarden worden vermeld. Hiernaast is het mogelijk om het aantal te wijzigen. De bestelling kan worden versleuteld of niet versleuteld worden geplaatst. Sommige browsers ondersteunen de door ons gekozen versleuteling niet. Bij twijfel kunt u de order telefonisch plaatsen [+3228082854] of een e-mail sturen naar autobanden@delti.com

In vijf stappen kunt u nu de bestelling afronden:

 1. In de eerste stap wordt nogmaals het aanbod inclusief BTW, verzendkosten en verwijderingsbijdrage in Nederland getoond. Vergeet u niet akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden anders komt u niet in de volgende stap.
 2. In de volgende stap worden u persoonsgegevens gevraagd. Hiernaast kunt u kiezen of u de banden wil laten afleveren bij uw thuis of op een ander adres. U kunt uw bestelling rechtstreeks naar de garages laten sturen die u kunt vinden onder ons garagenetwerk
 3. In de derde stap worden de gegevens die u heeft ingevoerd op een rijtje gezet en dient u te kiezen voor een betalingswijze. Wij bieden de volgende opties: middels een Bankoverschrijving, Eenmalige automatische incasso [wij incasseren nadat wij de banden hebben verstuurd] en creditcard [Mastercard/Eurocard, VISA, American Express, Diners Club].
  Voor orders tot € 300,- bieden wij u de mogelijkheid Op rekening [u betaalt met een overschrijving nadat u de banden heeft ontvangen].
 4. In de volgende stap wordt de gehele order getoond en kunt u kiezen voor de optie 7 dagen bedenktijd. Wanneer u voor deze optie kiest wachten wij 7 dagen met de het behandeling nemen van uw order. Gedurende deze periode kunt u ten alle tijden uw order annuleren. Hiernaast is in deze stap ruimte om opmerkingen / kritiek te plaatsen. Wij wijzen u op de 30 dagen garantie om de banden terug te mogen sturen. Als laatste vragen wij u nogmaals uw naam in te voeren om de order te bevestigen.
 5. In de laatste stap ziet u nogmaals een overzicht met daarbij vermeld uw ordernummer. De order die u geplaatst heeft wordt bevestigd door een e-mail waarin u dezelfde gegevens kunt terugvinden. Wanneer het tijdstip van aflevering bekend is, krijgt u van ons per e-mail een rekening waarin de geplande leverdatum is vermeld. U kunt dan desgewenst een afspraak maken met een garage voor de montage.

De uiteindelijk levertijd is sterk afhankelijk van de gekozen betalingswijze. Hebben wij direct zicht op uw betaling [creditcard, automatische incasso of op rekening] en liggen de banden op voorraad dan is levering binnen 2- 5 werkdagen mogelijk.
 

Wanneer u zich heeft vergist bij het inbrengen van uw order, dan kunt u op twee manieren de order corrigeren:

 1. U stuurt een e-mail naar autobanden@delti.com en vermeldt de juiste gegevens of neemt telefonisch contact met ons op.
 2. Wanneer u een wachtwoord heeft [onder de knop Mijn order u met uw e-mail adres een wachtwoord aanvragen] kunt u zelf uw order corrigeren