Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Motorbanden: Toermotor Radial


Sportieve toerradiaalbanden voor motorfietsen

Tourbanden zijn motorbanden die ondanks sportief rijden lang meegaan. Dit is een grote uitdaging, want normaal gesproken slijten banden snel als ze zwaar worden belast, bijvoorbeeld door steeds weer snel te stoppen. Maar weinig motorrijders weigeren de mogelijkheden van hun machine volledig te benutten. Daarom kiezen ze voor Sport Touring motorbanden - Radiaalbanden zijn zo populair dat hun duurzaamheid groter is dan die van conventionele diagonaalbanden. De grip op nat wegdek en het bochtengedrag zijn beter - kwaliteiten die een goed aankoopcriterium zijn voor de Touratleten.

Continental ContiMotion Z

Wat zijn radiaalbanden?

De staaldraden van het karkas van de band zijn radiaal gerangschikt. De koorden worden in de richting van de beweging van de band in de rechter Wimkel in het karkas gelegd. Direct onder het loopvlak van de radiaalband van een motorfiets bevindt zich een stabiele laag die als een gordel rondloopt, daarom worden ze ook wel gordelbanden genoemd. Ze worden nu gebruikt in de meeste motorfietsen en auto's. Autobandenmarkt.be biedt een ruim assortiment betaalbare sport touring radiaal motorbanden.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer