Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Word lid van de autobandenmarkt.be Affiliatepartnerprogramma

Heeft u een website over auto's, banden of velgen met drukke verkeer lopen? Wilt u geld verdienen met uw website? De autobandenmarkt.be Affiliatepartnerprogramma maakt het gemakkelijk!

Affiliate-Program

Word een partner van autobandenmarkt.be

Meld je nu aan voor onze affiliate programma via het Affiliate Marketing Netwerk Awin en verzamel je eerste bepalingen meteen! Het toepassen en meedoen is kostenloos en gratis.

Integreert reclamemiddelen:

De autobandenmarkt.be Affiliate Programma staat voor u bereid. Wij bieden u een groot aantal  aan reclame-materialen, die u gemakkelijk kunt integreren op uw website. Onze portfolio van reclamemiddelen bevat alle gebruikelijke punten, zoals banners, tekstlinks en band  zoekvelden (ook verkrijgbaar in een witte label versie). Er is iets voor elke website! We raden u ook aan de integratie van onze reclamemiddelen in uw nieuwsbrieven verder te verwerken om uw bepalingen te verbeteren.

Verstrekken van verkoop:

Mocht een bezoeker van uw website, kliken op de geïntegreerde autobandenmarkt.nl advertentie, zal de bezoeker doorgestuurd worden naar de autobandenmarkt.be webwinkel. U ontvangt een aantrekkelijke provisie van 3% op alle aankopen in onze online winkel voor klanten die uw website bezoeken. (De voorziening wordt berekend op basis van de netto orderwaarde, zonder BTW en verzendkosten / verpakking).

Verzamelen van bepalingen:

U kunt aanleggen van omvangrijke voorzieningen verzamelen, zelfs bij weinig omzet per maand:

moet een klant vier velgen incl. banden kopen, kan hun winkelmandje gemakkelijk meer dan 800 EUR bereiken. Na aftrek van verzendkosten en de BTW, zal uw omzet voor deze verkoop ongeveer 20 EUR ijn.

Onder onze algemene voorwaarden van aansluiting:

De regels voor deelname