Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Motorbanden: Racing


Banden voor racemotoren

Terwijl de meeste motorrijders alleen maar van A naar B willen, worden sommige motorrijders aangetrokken door het racecircuit. Hier willen ze zich meten met anderen en de adrenaline voelen, die ze in het dagelijkse verkeer niet voelen. Niet alleen de beheersing van de motor telt, maar ook de veiligheid. Daarom hebben normale banden geen waarde voor dergelijke duels. Hiervoor in de plaats zijn speciale racebanden voor motorfietsen nodig. Wie wil genieten, na een dag op de racebaan, succes of adrenaline gevoeld te hebben, die moet niet zijn toevlucht nemen tot een bepaalde goedkope band. Juist op dit gebied kan een motorband een beslissende invloed hebben op het rijgedrag. De beste motorbanden voor de racerij vindt u op autobandenmarkt.be.

Onbevoegde racebanden rollen op de snelweg

”Continental

Richt uw aandacht op de aankoop van dergelijke banden op afkorting "NHS". Het betekent "not for highway service" en geeft aan dat zo'n raceband niet op de weg mag rijden. Een goede raceband voor motorfietsen blinkt uit door een hogere mate van adhesie, maar tegelijkertijd mag hij niet al na één ronde versleten zijn. Om een bepaalde kilometerteller te verkrijgen in termen van maximale grip - na dit criterium concurreren de fabrikanten van deze banden. Motorfiets racebanden kunnen worden gekocht van Premium merken als Continental en Metzeler en worden aangeboden op autobandenmarkt.be aan voordelige prijzen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer