Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Motorbanden: Toermotor Diagonal


Sport Touring diagonale motorbanden

Racemotoren hebben een band nodig die de hoogste veiligheid biedt - zelfs als ze met hoge snelheden rijden. Dan hebben ze een sport touring diagonale motorband nodig om maximale grip te bieden, zelfs op nat wegdek, en om de motor stabiel te houden in bochten. Ondanks deze extreme belasting verwachten motorrijders dat de banden lang meegaan. Bekende bandenfabrikanten zoals Michelin of Pirelli kennen de eisen van hun klanten en bieden geschikte diagonaalbanden voor sport touringmotoren - diagonaalbanden zijn nog steeds verkrijgbaar, ook al hebben radiaalbanden betere snelheidsprestaties en genieten ze de voorkeur van de meeste motorrijders.

Michelin Road Classic

Wat zijn diagonaalbanden?

Vooral oudere motorrijders gebruiken dit type banden nog steeds, terwijl moderne motoren meestal zijn uitgerust met radiaalbanden. Bij diagonaalbanden zijn de staaldraden van de karkaslagen schuin gekruist - bij racebanden is de hoek ook smaller. De diagonaalbanden voor sporttourmotoren hebben specifieke afmetingen, bijvoorbeeld 6.40-15. 6.40 is de bandmaat. 6,40 is de breedte van de band in inch, 15 is de diameter van de band in inch. Op autobandenmarkt.be vind je betaalbare diagonaalmotorbanden in verschillende afmetingen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer