Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Motorbanden: Chopper/Cruiser


Banden voor Chopper en Cruiser

De Chopper en Cruiser motorfietsen zijn iconische modellen die alle aandacht trekken. Als je op zoek bent naar banden voor je motor, ga dan naar autobandenmarkt.be waar je een ruime keuze vindt aan banden voor Chopper en Cruiser aan voordelige prijzen. Wij bieden eersteklas service om ervoor te zorgen dat u een snelle en gemakkelijke online winkelervaring heeft. Kies uit premium merken zoals Dunlop, Michelin et Bridgestone om uw motor uit te rusten met de beste banden op de markt.

Harley-Davidson

De Chopper-stijl: een lange geschiedenis

De Chopper-stijl is ontstaan ​​in de Verenigde Staten en werd gepopulariseerd door de film "Easy Rider". Deze motorfietsen onderscheiden zich door hun lange voorvork, hoog stuur en brede voetsteunen. Oorspronkelijk werden Choppers gebruikt voor dragraces, waar hun lange wielbasis hen stabiliteit gaf bij hoge snelheden. Hun unieke uiterlijk sprak al snel motorliefhebbers en custombouwers aan, die hun eigen motorfietsen begonnen aan te passen door bepaalde onderdelen te verwijderen.

Chopper- en Cruiser-banden: een kwestie van eigenschappen

Chopper- en Cruiser-banden zijn vaak verschillend voor de voor- en achterwielen. Voorbanden zijn over het algemeen smaller, terwijl achterbanden breder zijn. Brede banden zijn vooral populair voor Cruisers, motorfietsen gebaseerd op Amerikaanse ontwerpen uit de jaren 30, zoals de Indian Four en KJ Henderson Streamline. Deze motorfietsen hebben Cruiser-banden nodig vanwege hun kracht, grote spatborden en een breed stuur.

Bestel je banden voor Chopper en Cruiser op autobandenmarkt.be

Bij autobandenmarkt.be bieden we een ruime keuze aan banden voor Chopper en Cruiser aan aantrekkelijke prijzen. Bestel nu en rust uw motorfiets uit met de beste banden voor een onvergetelijke rijervaring.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer