Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Vier samen met ons 25 jaar rijplezier en onze jarenlange samenwerking met banden van Falken!

We zijn verheugd om een exclusieve loterij te presenteren met onze jaren- lange partner Falken als onderdeel van de viering van onze 25e verjaardag. U maakt kans om een hoogwaardige Falken Nespresso Essenza Mini Black te winnen.

Koop 4 of meer banden van Falken tijdens de actieperiode en maak kans op deelname aan deze loterij!

Zo eenvoudig is het:

  1. Het enige wat u hoeft te doen is 4 of meer winter- of vierseizoenenbanden van Falken te kopen op autobandenmarkt.be tijdens de actieperiode van 01-02-2024 tot 29-02-2024. Banden van Falken staan voor eersteklas kwaliteit en garanderen uw deelname aan deze spannende actie.
  2. Bevestig uw deelname aan de promotie.
  3. Met een beetje geluk kunt u aan het einde van de actie een Falken Nespresso Essenza Mini Black winnen en genieten van de perfecte espresso - bereid met stijl en gemak.

We wensen u veel succes!

Voorwaarden voor deelname

Waarom banden van Falken?

Op autobandenmarkt.be waarderen we onze jarenlange samenwerking met Falken, een merk dat staat voor kwaliteit en prestaties. Profiteer van ons brede assortiment banden van Falken en verzeker uzelf van zowel de kans om een Falken Nespresso Essenza Mini Black te winnen als optimale rijprestaties.

Doe mee en vier 25 jaar rijplezier met autobandenmarkt.be en banden van Falken. Koop nu uw banden van Falken en doe mee aan de jubileumverloting!