Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

X
Hulp nodig?
Ons bandenadvies voert u stap voor stap naar uw band
zoeken naar banden
Breedte
Hoogte
Diameter
Reifen Finden
Lees de waarden op de huidige band 

Op autotype
Merk:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:

Zip Code

or

City

Onze voordelen

Gratis verzending
Meer dan 550 station servicepartners
30 dagen beleid voor terugbetaling


All season banden

All seasons - Banden Voor Ieder Seizoen

Veel klanten willen de voordelen van zomer èn winterbanden combineren. Dat is precies waar de all seasons band op inspeelt. Het betekent niet dat All seasons banden de beste prestaties hebben in alle seizoenen. De banden zijn een compromis. Het loopvlak en de samenstelling van de band, optimaal voor droog en nat weer gedurende de zomer kan technisch gezien niet optimaal presteren op sneeuw en ijs. Daarentegen geeft de all-season band voldoende prestatie het hele jaar door. Tevens bespaart het de bestuurder de halfjaarlijkse wissel tussen zomer- en winterbanden.

Ook zijn er voortdurend ontwikkelingen waarbij de prestatie van all seasons banden weer verder verbeterd wordt in alle seizoenen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de CrossClimate + van Michelin. In tegenstelling tot de traditionele all seasons banden heeft deze band als basis een zomerband waaraan wintereigenschappen zijn toegevoegd. Samen met de technische innovatie van materiaal en profiel verbetert dit de prestatie aanzienlijk.

Wanneer zijn All seasons banden een juiste keuze?

De verkeerde banden onder de juiste auto is niet alleen vervelend maar kan ook gevaarlijk zijn. Als u normaal onder gemiddelde weersomstandigheden rijdt maar ook in de winter het vertrouwen wilt hebben dat u met een zeker gevoel de weg op kunt, is de all seasonss band waarschijnlijk een goede keus. Let wel op de vereiste kwalificatie van de band wanneer u onder winterse omstandigheden in landen gaat rijden, zoals bijvoorbeeld Duitsland, waar het verplicht is om op, bij de omstandigheden passende, banden te rijden. Neem de tijd om op uw gemak de juiste keuze te maken uit het ruime assortiment op autobandenmarkt.be

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.