Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Lichte vrachtwagenbanden

Lichte vrachtwagenbanden

Autobus/lichte vrachtwagen banden bestelt u het gemakkelijkst hier op autobandenmarkt.be. Transport en vervoer is een belangrijk onderdeel van uw onderneming of uw dagelijks leven en dat wilt u natuurlijk verantwoord en veilig doen. U moet er niet aan denken dat u of uww personeel verongelukt, of erger nog, een ongeluk veroorzaakt. Wacht u daarom niet te lang met banden wisselen voor het nieuwe seizoen.

Of u nu winterbanden of zomerbanden nodig heeft, u kunt bij ons terecht voor zowel A-merken als goedkope alternatieven. Welke band u ook kiest, wij beloven u de beste prijs. Zorg er dus vandaag nog voor dat uw vrachtwagen weer in topconditie verkeert met een nieuw setje rubber.

Dus het is weer tijd voor nieuwe Autobus/lichte vrachtwagen banden? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Continental banden met stalen velgen. Deze zijn ontzettend stevig en duurzaam. Maar dat niet alleen. Het continue onderzoek dat dit Amerikaanse bedrijf doet heeft vele voordelen voor u als consument. Zo worden de banden altijd voorzien van de laatste nieuwe rubber samenstellingen.

Dit heeft voor u als koper het voordeel dat de grip altijd optimaal is, terwijl de levensduur verlengt wordt. Banden van dit merk staan ook bekend om een uitstekende stabiliteit, dat is wel zo veilig wanneer u met veel gewicht rondrijdt. En of u nu voor winter of zomerbanden kiest, de waterafvoer is altijd optimaal.

Autobus/lichte vrachtwagen banden: bestel ze nu hier.

Bestelt u vandaag nog uw nieuwe banden op autobandenmarkt.be. U geniet dan van een gratis en zeer snelle levering. En welke band u ook zoekt, met 100 merken en meer dan 25.000 modellen vindt u ze zeker bij ons. En met ons 30 dagen retourbeleid loopt u absoluut geen risico. 

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer