Stalen velgen

Hier kunt u stalen velgen voor alle gangbare auto's, SUV's, terreinwagens en bestelwagens vinden.

De levertijd is ongeveer 2-4 werkdagen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen indien een vertragingen in de levering optreedt.

De keuze van voertuigen

Autotype

Voor welke auto zoekt u banden:

Auto fabrikant:Stalen velgen: ijzersterk en ideaal voor de winter

Stalen velgen bieden in de winter uitkomst. Ze gaan namelijk goed met winterbanden. Waarom? Stalen velgen zijn bijna niet gevoelig voor pekel. Het water gemengd met zout tast lichtmetalen velgen aan waardoor deze er na het winterseizoen niet meer mooi uitzien. Daarnaast beschadigen stalen velgen minder snel als je sneeuwkettingen om de banden moet bevestigen. Nog een voordeel is dat stalen velgen makkelijk zijn te monteren en goedkoop zijn. De productiekosten van stalen velgen ligt een stuk lager dan die van lichtmetalen velgen. Een verstandig idee en wat veel mensen doen, is om de winterbanden om de stalen velgen te laten zitten. Voor zomerbanden worden vaak lichtmetalen velgen gebruikt. Het is even een investering, maar deze betaalt zich uiteindelijk terug. Waarom? Als je elk jaar je banden moet verwisselen en om dezelfde velgen moet monteren, is dat ten eerste slecht voor je banden en ten tweede kost het daarbij veel tijd en geld. Met twee soorten banden en velgen heb je dit niet. De banden met bijbehorende velgen blijven jarenlang goed als je ze in de garage (een koude, donkere plaats) bewaart.

Stalen velgen in een nieuw jasje

Het enige ‘nadeel’ is dat stalen velgen er niet supermooi uitzien. Ze zijn vaak zwart van kleur terwijl de meeste mensen een zilveren kleur prefereren. Gelukkig kun je stalen velgen gemakkelijk upgraden door wieldoppen. Deze zijn verkrijgbaar ik allerlei modellen en maten. Je klikt ze gemakkelijk op de stalen velg. Stalen velgen en alle toebehoren, zoals winterbanden, vind je op autobandenmarkt.be. Dit is de grootste bandendealer van Europa. Je kunt er terecht voor alle maten en soorten stalen velgen die perfect bij jouw banden passen.

autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 27.11.2020 07:09