Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Complete wielen

Aluminium velg met autobanden

ete.pngAluminium velg met zomerbanden

mix.pngAluminium velg met all-seasons banden

winter.pngAluminium velg met winterbanden

Stalen velgen met autobanden

winter.pngStalen velgen met winterbanden

mix.pngStalen velgen met all seasons banden

ete.pngStalen velgen met zomerbanden

Wielen zonder banden

AlufelgenAluminium velgen

Stalen velgenStalen velgen


Pakketten van wielen en banden - banden op stalen of aluminium velgen

Alle bandenexperts raden winterbanden in de winter en zomerbanden in de zomer aan. Autobezitters die beide bandensets hebben gemonteerd op individuelestalen of aluminium wielen hoeven zich geen zorgen te maken over het wisselen van banden in de lente en de herfst - de banden kunnen eenvoudig worden verwisseld. Aan de andere kant, als ze slechts één set wielen hebben, moeten zowel de winter en zomerbanden eerst geïnstalleerd worden.

De juiste combinatie van banden/velgen voor uw auto

Er zijn talloze mogelijke combinaties van banden en wielen (velgen), en het vinden van de juiste combinatie voor uw auto kan een hele klus zijn. U kunt de juiste wielen- en bandenmaten voor uw auto in de autopapieren vinden. Met deze gegevens helpt onze velgconfigurator u bij het zoeken van de perfecte combinatie van banden en wielen. Afhankelijk van wat u zoekt, kunt u kiezen uit:

  • Lichtmetalen velgen met winterbanden
  • Lichtmetalen velgen met zomerbanden
  • Lichtmetalen velgen met all-season banden
  • Stalen velgen met winterbanden
  • Stalen velgen met zomerbanden
  • Stalen velgen met all-season banden

Lichtmetaal of staal, wat is beter?

De meningen hierover zijn gemengd. Terwijl lichtmetalen velgen er zeker beter uitzien, bieden stalen velgen duurzaamheid en stabiliteit. Het eeuwenoude argument dat lichtmetalen wielen lichter zijn en daardoor brandstof besparen, wordt weerlegd door het feit dat de moderne lichtmetalen velgen meer materiaal bevatten (waardoor ze vaak zwaarder zijn dan gewone stalen velgen in dezelfde maat). Aluminium, een zacht metaal, is vatbaarder voor krassen en deuken (bijvoorbeeld door het stoten tegen de trottoirband). Lichtmetalen velgen met poedercoating hebben snel reparaties nodig in een garage. Stalen velgen kunnen ook gevoelig zijn voor corrosie en oppervlakkige roest. Wielen die roesten moeten onmiddellijk worden behandeld en gecoat met een roestwerend middel.

Bestel betaalbare pakketten van wielen en banden

Het belangrijkste is altijd de prijs. Of het nu gaat om het online bestellen van winterbanden op aluminium of stalen velgen, het besparen van geld is de eerste prioriteit van klanten. Wij kunnen uw nieuwe banden op een passende set wielen passen en uitbalanceren en ze naar uw huis verzenden (of naar uw favoriete garage), klaar om onder de auto te monteren.