Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Autowielen

Voordat u nieuwe autovelgen bestelt moet u zichzelf de vraag stellen: aluminium of staal? Vooral in de winter geven velen de voorkeur aan robuust materiaal, omdat aluminium aangetast kan worden door het strooizout. Aluminium is vrij zacht en is daardoor bewerkelijk waardoor men aantrekkelijk uitziende wielen kan fabriceren. Vuil kan worden verwijderd met een vochtige doek of spons, maar voor de zekerheid is een stalen velg beter, vooral voor SUV's en off-road voertuigen.

Gepoedercoate aluminium velgen zijn een andere optie, omdat deze iets meer weerstand bieden tegen omgevingsinvloeden. Alhoewel, het raken van stoepranden kunnen ze niet aan; krassen of de meest onschuldige schade moet door een expert worden gerepareerd. Deze inspecteert ook het autowiel op andere schade. Aluminium velgen hebben niet meer het voordeel dat ze lichter zijn in gewicht, omdat stalen velgen ook lichter zijn geworden.

Uiteindelijk hangt de keuze van de velg helemaal af van uw smaak en wensen. Bij autobandenmarkt.be kunt u het aanzien van de velgen op uw auto beoordelen vóórdat u bestelt. Tenslotte doen extravagante wielen het niet goed op elk voertuig. Bekijk rustig onze producten en bestel uw favoriete autovelgen voor een voordelige prijs.

Alufelgen