Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Banden voor racewagens

Racing banden

In de autosport worden aan banden speciale eisen gesteld. Normale banden zouden snel hun grenzen bereiken: voor snelle ronden op het circuit worden aparte banden gemaakt. Deze banden zijn niet toegestaan op de openbare weg.

De meeste racebanden hebben geen of weinig profiel en zijn anders gedimensioneerd - dat verandert de grip op de weg. Deze banden kunt u door het (nagenoeg) ontbreken van een profiel niet op nat wegdek gebruiken.

Extreme bandbelasting

Ook de samenstelling van het rubber bij racebanden zorgt voor een sterkere hechting aan het asfalt. Dit is het het bekende 'plak'-effect. Fabrikanten als Michelin en Dunlop streven ernaar racebanden te maken die ondanks de extreme belasting niet een significant kortere levensduur hebben. Bij eersteklas racebanden is dat goed gelukt. Meer informatie vindt u bij de afzonderlijke banden hier op autobandenmarkt.be.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer