Michelin Banden

Michelin

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 424 Klantenwaardering

Perfect Uros T., Gentbrugge meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.


Michelin banden: een groots succes

Als je aan Michelin denkt, denk je aan betrouwbare, duurzame en veilige banden. Waar het populaire bandenmerk ook bekend om staat, is zijn logo: het bandenmannetje. Het gerucht gaat dat de gebroeders Michelin, zij hebben in 1889 het grote bandenconcern Michelin opgericht, een stapel banden vonden lijken op een menselijk gedaante. Er werden een paar armen, benen en een gezicht aan deze gedaante toegevoegd, et voilà, Bibendum – zo heet het bandenmannetje – was geboren. Het logo duikt overal op: in hun reclame-uitingen en op hun autobanden. Buiten het logo en de grote naamsbekendheid, heeft Michelin een aantal innovaties op zijn naam staan, zo hebben de gebroeders de banden met binnenbanden uitgevonden. Hierdoor duurde de bandenwissel van een auto maar een kwartiertje. Door die snelle bandenwisseling heeft Michelin veel furore gemaakt in de racewereld. In 1891 is de formule ‘band met binnenband’ gepatenteerd en werd Michelin marktleider. Hierna volgde het patent op radiaalbanden.

Michelin reisgidsen

Een andere passie van Andre Michelin was reizen. Vanaf 1900 ontwikkelde hij de bekende Michelin reisgidsen. Hierin staan de beste routes en interessantste plaatsen om naartoe te gaan, overnachten en dineren. Ideaal om aan te schaffen als je er met de auto op uittrekt in de zomervakantie (kijk alvorens je op vakantie gaat wel goed de auto na: zijn alle banden nog in orde, mede als de bandenspanning? Doet de airco het? Heb je zomerruitenvloeistof mee die mugjes en insecten van je raam in een handomdraai verwijdert?). Als je toevallig naar Frankrijk gaat, is het L’Aventure Michelin, gelegen in Clermont-Ferrand, een aanrader om te bezoeken. In dit museum zie je allerlei ontwikkelingen van Michelin door de jaren heen.

Michelin banden kopen

Zoals is gezegd, ben je bij Michelin aan het juiste adres voor topbanden. Ze hebben voor iedereen wat wils: zomerbanden, winterbanden, all seasonsbanden. Allen zijn van uitmuntende, innovatieve kwaliteit, zoals je van Michelin gewend bent. Michelin is marktleider op het gebied van autobanden, maar maakt voor allerlei soorten voertuigen banden. Per jaar produceert het bandenconcern zo’n 200 miljoen banden. Bestel Michelin banden online op autobandenmarkt.be. De grootste online bandenmarkt van Europa. Shop en bekijk hier naar hartenlust alle soorten en maten autobanden van Michelin.autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 27.11.2020 07:41