Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Motorbanden: Supersport


Supersport motorbanden

Veel motorrijders rijden graag met hoge snelheid over asfalt. Bij het rijden gebeurt dat soms op de openbare weg, maar de grenzen van je Supersport motorfiets kun je echt testen op de racecircuits. De balans tussen grip en rolweerstand enerzijds en voldoende grip op een natte baan anderzijds is altijd een uitdaging. En als de band dan ook nog eens lang meegaat, is dat ideaal. Dit soort supersport motorbanden voor snelweg en racebanen vindt u altijd op autobandenmarkt.be.

Koop kwalitatieve motorbanden

”Michelin

Bij goede kwaliteit hoort altijd de juiste prijs. Als je goedkope producten kiest wanneer je besluit om supersportbanden te kopen, zou je uiteindelijk vaak met je gezondheid kunnen betalen, omdat sommige "low budget" bandenfabrikanten hun producten supersport motorbanden noemen, zelfs als ze daar niet geschikt voor zijn. Geef liever wat meer geld uit en kies uit een ruim aanbod van topmerken - online beschikbaar op autobandenmarkt.be - wij leveren deze banden tegen een uitstekende prijs. Bandenexperts adviseren altijd: motorbanden van Continental, Bridgestone en andere kwaliteitsmerken staan bovenaan als het gaat om veiligheid bij rijden met hoge snelheid.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer