Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Banden voor FORD

Zoek op auto:
Uw automodel wordt wellicht niet vermeld op de pagina of er kunnen fouten zitten in de genoemde types. Als u uw type auto niet kunt vinden, laat het ons weten.
Er is een fout opgetreden in de Auto zoekopdracht, probeert u het later nogmaals.
Uw zoekopdracht levert geen resultaten
Kies voertuigmodel

Merk:
Model:
Bouwjaar / Type:
Serie / uitvoering:


Volledige gids voor het kiezen van de juiste Ford-banden voor uw voertuig

The Ford Company werd in 1903 opgericht door Henry Ford. Vijf jaar later bracht de Amerikaanse autofabrikant de revolutionaire Ford T op de markt.Tegenwoordig is Ford een van de grootste autofabrikanten ter wereld en staat hij hoog aangeschreven bij automobilisten over de hele wereld. Dankzij de grote verscheidenheid aan aangeboden modellen is het mogelijk om een ​​voertuig te vinden dat geschikt is voor alle behoeften en vereisten. De goede Ford-band staat garant voor een dynamische en plezierige rijervaring.

Veel bandenleveranciers voor Ford

Bij het zoeken naar de optimale band kunt u kiezen uit een groot aantal bandenfabrikanten. Goodyear-banden maken deel uit van de originele uitrusting van Ford-banden, met name gemonteerd op de volgende modellen:

  • Ford Focus
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Ford Mondeo

Naast Goodyear gebruikt Ford ook Bridgestone-banden en Michelin voor originele uitrusting.

Behoud te allen tijde de controle

Bridgestone DriveGuard

Om je Ford in de winter onder controle te houden, is het aan te raden om bij temperaturen onder de 7 graden over te stappen op winterbanden. In sommige landen is de montage van winterbanden zelfs wettelijk verplicht. Om in de winter van optimale grip te genieten, is het raadzaam om bij aankoop te kiezen voor banden met het sneeuwvloksymbool. Banden met het M+S-symbool bieden bijzonder goede grip op modder en sneeuw.

Goede grip ongeacht de weersomstandigheden

All-season banden bieden een goed compromis tussen zomerbanden en winterbanden. Met all season banden rijd je veilig van de lente tot de winter. Je herkent ze aan een symbool zoals een zon, een regendruppel of een blad. Voor meer veiligheid na een lekke band is het mogelijk om te kiezen voor banden met runflat-technologie. Met deze banden kunt u ook bij volledig spanningsverlies veilig doorrijden naar het volgende tankstation.

Als u op zoek bent naar Ford-banden van topkwaliteit tegen scherpe prijzen, ga dan naar autobandenmarkt.be. U vindt een ruime keuze aan Ford-banden voor alle modellen, tegen concurrerende prijzen en met snelle levering. Bestel nu en geniet van een veilige en plezierige rijervaring met uw Ford.

Heeft u nog andere vragen? Heeft u andere hulp nodig?
We willen u graag helpen om de juiste band voor uw auto te vinden.