Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Banden configurator


Voertuigspecifiek geconfigureerde banden

Banden kopen kan een zenuwslopende aangelegenheid zijn. Met welke band kan ik rijden? Welke band wordt aanbevolen? Met de bandenconfigurator in onze online shop wordt bestellen kinderspel. Wij bieden u verschillende opties om u te helpen de juiste band te vinden.

Bandenmaat

Weet u al welke bandenmaat u wilt? Kies dan het type band (zomer, winter of all season) en de maat in onze bandenconfigurator. U kunt ook de snelheidsindex, de prijscategorie en het merk opgeven, maar dat hoeft niet. Op basis van uw invoer presenteren wij u vervolgens alle geschikte aanbiedingen, die meestal altijd op voorraad zijn. De lijst kan worden gesorteerd op verschillende criteria, zoals prijs of fabrikant. Omdat de mening van onze klanten voor ons belangrijk is, vindt u bij alle banden de bijbehorende beoordelingen.

Banden zoeken per voertuig

Als u de juiste bandenmaat niet weet, gebruik dan onze bandenconfigurator door het voertuig te selecteren. Na het invoeren van fabrikant, model en type komt u ook bij de lijst met alle geschikte aanbiedingen. Als alternatief kunt u de kengetallen HSN en TSN uit kentekenbewijs deel 1 onder positie 2.1 en 2.2 in regel B of het kentekenbewijs onder positie 2 en 3 gebruiken. Het zoeken op basis van de voertuiggegevens heeft als voordeel dat in de meeste gevallen meerdere mogelijke bandenmaten in aanmerking worden genomen.Het maakt niet uit welke variant u kiest: Met de configurator van autobandenmarkt.be is het kopen van banden snel en eenvoudig. Het duurt slechts enkele minuten en uw bestelling is klaar.