Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Continental Zomerbanden autobanden


Eersteklas rijervaring met hoogwaardige Continental zomerbanden

Continental zomerbanden behoren al lange tijd tot de toonaangevende producten op het gebied van veiligheid en comfort. Bovendien heeft de fabrikant speciale aandacht voor ecologische aspecten bij de ontwikkeling van zomerbanden en winterbanden. Dit resulteert in een lange levensduur van de banden en een lage rolweerstand, wat leidt tot een lager brandstofverbruik en aanzienlijke vermindering van CO2-uitstoot.

Continental is marktleider in originele autouitrusting

Vele autofabrikanten over de hele wereld gebruiken de kwaliteit van Continental zomerbanden bij het samenstellen van hun voertuigen. Vandaag de dag is één op de vier auto's die van de productielijn komt, uitgerust met Continental zomerbanden. Ze overtuigen volledig door hun uitstekende duurzaamheid, soepele rijervaring en lange levensduur. Het is dan ook niet verrassend dat veel autobezitters kiezen voor de hoogwaardige Continental zomerbanden wanneer ze hun versleten banden vervangen.

Innovatieve technologie en ontwikkeling

Zowel fabrikanten als autobezitters waarderen de kennis en expertise die in elke Continental autoband worden verwerkt. De Continental zomerbanden verleggen voortdurend de grenzen op het gebied van wegligging en rijcomfort. Door voortdurend onderzoek en ontwikkeling zijn aquaplaning-risico's bij zomerbanden perfect onder controle gebracht. Bovendien heeft Continental erin geslaagd om de tractieverliezen van de banden tot een minimum te beperken.

Overtuigende beoordelingen: Continental zomerbanden

In de afgelopen jaren heeft Continental hard gewerkt om de technische prestaties van hun producten te verbeteren. Dit wordt met name weerspiegeld in de testresultaten van tijdschriften. De Continental zomerbanden winnen regelmatig de hoogste posities. In 2012 heeft het Duitse tijdschrift "auto motor und sport" gecertificeerd dat de zomerbanden van Continental goede prestaties leveren op het gebied van veilig rijden, minimale overdracht van belasting, lage rolweerstand en goede eigenschappen bij aquaplaning. De Continental zomerbanden hebben ook de hoogste scores ontvangen van het Duitse tijdschrift "Firmenwagen".

Continental zomerbanden: perfect voor luxe auto's

Continental EcoContact 6Q

Met de premium serie ContiPremiumContact heeft Continental zomerbanden speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van bestuurders van luxe automerken. Bij nat weer zorgt het unieke profiel voor een snelle waterafvoer en vermindert het het risico op aquaplaning. Ongeacht de weersomstandigheden, bieden Continental banden een sportieve en veilige rijervaring!

Koop betaalbare en hoogwaardige Continental zomerbanden zoals de Continental SportContact 7, de Continental PremiumContact 6, de Continental VancoCamper, de Continental PremiumContact 7 op autobandenmarkt.be voor een veilige en plezierige rijervaring.


Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer