Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

graafmachines / bagger banden


De juiste banden vinden voor uw grondverzetmachines

De banden die worden gebruikt op grondverzetmachines zoals graaflaadcombinaties, laders, graafmachines en bulldozers zijn speciaal ontworpen voor deze krachtige industriële machines. In tegenstelling tot autobanden zie je ze zelden op de weg. Er zijn verschillende modellen en maten om aan elke behoefte te voldoen.

Onderscheidende kenmerken van grondverzetbanden

Deze accessoires staan bekend om hun sterkte en weerstand tegen insnijdingen en slijtage. Ze zijn speciaal ontworpen om zich aan te passen aan verschillende soorten terrein. Ze hebben een groot contactoppervlak met de grond, wat zorgt voor optimale stabiliteit. Het profiel kan zigzaggend zijn voor gelijkmatige slijtage, zonder specifiek profiel of zelfs glad. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende diktes en dieptes, afhankelijk van het gekozen model. Hoe dikker het profiel, hoe steviger de band.

De beste banden voor grondverzetmachines

Michelin BibLoad HS

Het eerste model dat we aanraden is de Goodyear RT 3B. Deze is geschikt voor laders en graders. Dit accessoire biedt een grote stabiliteit en een soepele rit. Het dikke profiel biedt effectieve bescherming tegen schokken en wrijving.

De Bridgestone VSDL is een radiaalband met een zeer diep profiel. Hij is ideaal voor gebruik op ruw of rotsachtig terrein. Het profiel biedt uitstekende tractie tijdens het rijden. Bovendien zijn de zijwanden goed beschermd tegen insnijdingen en slijtage. Om banden voor je grondverzetmachines tegen de beste prijs te kopen, ga je naar autobandenmarkt.be.

Kortom, het is essentieel om de juiste banden te kiezen voor je grondverzetmachine om de prestaties en duurzaamheid ervan te garanderen. Houd rekening met de kenmerken van elk model, zoals sterkte, stabiliteit en profiel, om de banden te vinden die het beste passen bij je specifieke behoeften.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer