Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

banden voor caddie-wagens


Ontdek de beste golfwagenbanden die te koop zijn!

Banden voor golfwagens zijn heel anders dan traditionele modellen. Ze zijn ontworpen om geen sporen achter te laten op de green wanneer je onderweg bent. Bovendien zijn ze kleiner dan standaard wielen.

Nu vraag je je waarschijnlijk af welke band je moet kiezen voor je golfkar, nietwaar?

Duro HF-293

In de categorie betaalbare banden bieden verschillende merken effectieve en risicovrije opties voor je golfbaan. De Duro HF 293 heeft bijvoorbeeld verschillende groeven in het loopvlak om slippen op het gras te voorkomen. De Kenda K 389 band is ook interessant omdat hij minimale druk uitoefent op de grond, waardoor de grasmat kan ademen.

Als je op zoek bent naar iets uniekers, dan is de Maxxis C 737 golfkarband iets voor jou! Zijn holle vorm betekent dat hij de schoonheid van de green behoudt, zelfs na meerdere passes. Bovendien garandeert het dikke profiel een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. En het beste van alles: je krijgt waar voor je geld!

Er is nog een andere categorie banden voor golfwagens: banden uit het topsegment. Deze zijn van onberispelijke kwaliteit, maar hebben vaak een hoge prijs, soms meer dan €1000. Deze banden zijn echter hun gewicht in goud waard. De Mitas UK 5-band is er zo een.

Als je andere opties voor golfwagenbanden wilt ontdekken, raad ik je ten zeerste aan om de catalogus van de autobandenmarkt.be online shop te raadplegen. Je vindt er een ruime keuze aan banden die passen bij jouw voertuig en gedetailleerde informatie om je te begeleiden bij je beslissing. Ga dus snel op zoek naar de ideale band voor uw golfwagen!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer