Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

diagonale banden voor aanhangwagens


Diagonale aanhangerbanden

Diagonale aanhangerbanden kunnen een voordelig alternatief zijn voor het radiale type voor bepaalde klanten. Diagonale trailerbanden (ook bekend als diagonaal of kruislaag) maken gebruik van overlappende, schuine, meestal nylon banden om een sterke, maar toch flexibele structuur te produceren. De belangrijkste voordelen van dit type zijn een betere demping op ruw terrein en over het algemeen een lagere prijs dan vergelijkbare radiale modellen. Op autobandenmarkt.be bieden we kwalitatieve, maar toch betaalbare diagonale aanhangerbanden.

Waarom diagonaal in plaats van radiaal?

Aanhangers mogen zonder wijzigingen worden uitgerust met radiaal- of diagonaalbanden, zolang ze de juiste afmetingen hebben en een geschikte belastingsindex hebben. De twee wielen van één as mogen echter nooit worden uitgerust met verschillende bandenmodellen, ook niet als ze van hetzelfde constructietype zijn .

Diagonale banden zijn over het algemeen minder efficiënt dan de radiaalbanden en zijn minder gangbaar geworden voor de meeste voertuigtypes. Ze worden echter nog steeds gewaardeerd door aanhangergebruikers vanwege hun grote sterkte, gladheid en loopvlakstabiliteit. Ze maken over het algemeen ook minder lawaai dan radiaalbanden en de grotere structurele flexibiliteit absorbeert schokken effectiever.

Het product dat u nodig heeft, voor de prijs die u wenst

Diagonale banden voor aanhangwagens kunnen een uitstekende keuze zijn, vooral als u niet een heel groot aantal kilometers op de weg bij hogere snelheden. Vooral als u vaak over moeilijker terrein moet rijden, of slechts af en toe een aanhanger gebruikt, zijn diagonale banden misschien iets voor u. Op autobandenmarkt.be vindt u eenvoudig te bestellen, serieus goedkope diagonale aanhangerbanden. Profiteer van onze onverslaanbare prijzen en bestel nu!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer