Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

machines voor bouw en bosbouw (MPT)


Banden voor bouw- en bosbouwvoertuigen (MPT)

Multifunctionele banden (MPT) zijn functioneel aangepast aan de speciale behoeften van zware voertuigen en bieden ondersteuning en tractie zowel op als naast de weg. Met name bouw- en bosbouwvoertuigen op wielen hebben robuuste en aanpasbare banden voor algemeen gebruik nodig die bestand zijn tegen enorme krachten en tegelijkertijd voldoende grip bieden op elk terrein en onder alle omgevingsomstandigheden.

Optimaal ontwerp, voor optimale resultaten

Ondanks hun strakke uiterlijk zijn moderne multifunctionele banden uiterst complexe producten die gebruikmaken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rubbersamenstellingen, verstevigingspatronen en loopvlakontwerp. Typische kenmerken zijn een relatief grote breedte voor een effectieve gewichtsverdeling, vooral voor aangedreven wielen, en een aanzienlijke hoogte van de zijwanden. De nokken in het loopvlak zijn groot en sterk geprofileerd, vooral op de schouders, en de profielopeningen zijn verhoudingsgewijs geprononceerd - voor grip op losse of gladde oppervlakken. Het zwaar versterkte karkas biedt flexibiliteit en veerkracht onder zware belastingen.

De beste banden voor zwaar gebruik, voor de laagste prijzen

Alliance 360

Banden voor bouwtoepassingen hebben een bijzonder gespecialiseerd loopvlakontwerp, omdat ze voldoende tractie in twee richtingen moeten hebben (de mogelijkheid om een locatie op dezelfde set sporen in en uit te rijden) en goede zelfreinigende eigenschappen. Over het geheel genomen zijn deze robuuste utiliteitsbanden ideaal voor hardwerkende machines op bouw- en houtkaplocaties, maar ook voor mijnbouw, landbouw, militaire en andere toepassingen.

Bij autobandenmarkt.be vind je kwalitatieve Multi Purpose banden voor onklopbare prijzen. Profiteer optimaal van ons aanbod en bestel vandaag nog serieus goedkope banden voor bedrijfswagens - onze producten zijn eenvoudig te bestellen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer