Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

industriële luchtbanden


Luchtbanden voor industriële voertuigen: Soepele ritten, onverslaanbare prijzen!

Als u op zoek bent naar luchtbanden voor uw industriële voertuigen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij autobandenmarkt.be hebben we een fantastisch aanbod van serieus goedkope opties die ervoor zorgen dat je voertuigen soepel blijven rijden zonder dat het je bank kost.

Waarom luchtbanden verkiezen boven hun luchtloze tegenhangers?

Dat zal ik je vertellen. Deze banden hebben een uniek kenmerk - een speciaal luchtdicht binnencompartiment gevuld met gas onder druk, meestal lucht. Dit ingenieuze ontwerp zorgt voor een stabiele en flexibele structuur die vervormende krachten gemakkelijk aankan. Bovendien voegt het een extra dempend effect toe, wat zorgt voor een comfortabele en veilige rit, zelfs op minder dan perfecte oppervlakken.

Of u nu transportwagens, opleggers, vorkheftrucks of industriële trekkers voor zwaar gebruik gebruikt, onze luchtbanden zijn perfect voor het werk. Ze bieden niet alleen uitstekende tractie en rijeigenschappen, maar blinken ook uit in het uitvoeren van verschillende transport- of hefwerkzaamheden. En laten we vooral niet de soepele rit vergeten die ze bieden, wat vooral gewaardeerd wordt als je mensen of goederen vervoert die wel een hobbelige reis kunnen gebruiken.

Continental IC 40

Wat luchtbanden voor industriële voertuigen betreft, hebben we twee hoofdtypen voor je: radiaalbanden en diagonaalbanden. Radiaalbanden gebruiken een karkas met dwarslagen van staal of vezels die de hielen verbinden. Deze banden hebben flexibele zijwanden en bieden meer comfort en minder rolweerstand. Ze zijn ideaal voor langere afstanden en gebruik buitenshuis. Diagonaalbanden daarentegen, ook wel bi- of diagonaalbanden genoemd, hebben een karkas dat bestaat uit overlappende stoflagen die diagonaal tussen de hielen lopen. Door dit ontwerp hebben ze een stijvere zijwand, waardoor ze zwaardere lasten kunnen dragen.

Bij autobandenmarkt.be begrijpen we dat elk voertuig unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een brede selectie van zowel radiaal- als diagonaalbanden, zodat je zeker weet dat je de perfecte band vindt voor jouw doel. Bestellen is een fluitje van een cent en onze onklopbare prijzen maken het nog aanlokkelijker. Dus waarom zou je wachten? Upgrade je industriële voertuigen met onze luchtbanden van topkwaliteit en ervaar zelf het verschil.

Neem geen genoegen met ondermaatse banden als je soepele ritten, uitzonderlijke prestaties en ongelooflijke besparingen kunt krijgen. Bezoek autobandenmarkt.be vandaag nog en breng je industriële voertuigen naar nieuwe hoogten!

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer