Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Tips en advies voor je auto

Een auto betekent vrijheid en comfort, maar af en toe betekent het ook werk. Het moet worden onderhouden of een kapotte lamp moet worden vervangen. We hebben de belangrijkste tips en advies voor je auto verzameld en bieden je informatie over service bij pech, het kiezen van de juiste kinderzitjes, of de aanschaf van apparaten om marters te bestrijden. Heb je verschillende baggagemogelijkheden maar weet je niet welk system te kiezen? Wij kunnen je helpen met details over dakdragers en bagagedragers.

Als de accu of een deel van de verlichting kapot gaat is goed advies waardevol. We informeren je over de verschillende types en wat je in acht moet nemen bij een reparatie. Maar zelfs als er geen defect is, zijn wij allemaal begaan met onze auto; bijvoorbeeld wat betreft onderhoud. Met de hand wassen of lakken; wat help ten wat kost meer geld dan nodig? Leer hierover alles in onze gids "Tips en advies voor je auto".

Hier vind je alle nodige tips en advies voor het onderhouden van je auto en om nog lang plezier te hebben van rijden in de toekomst:

Autobatterie

De eerste auto - de geschiedenis van de automobiel

De auto - zoals we die vandaag kennen - heeft al een lange reis achter zich. De verschillende losse onderdelen werden naarmate de tijd vorderde uitgevonden, en samen zorgen zij ervoor dat we veilig van punt A naar punt B kunnen. Leer meer over de mijlpalen in de geschiedenis van de auto hier: