Continental Banden

Continental

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 423 Klantenwaardering

Perfect Uros T., Gentbrugge meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.


Continental banden: voor alle auto’s en wegdekken

Continental banden zijn voor alle modellen auto’s een goede keuze. Waarom? Ze komen vaak als beste uit de test. En of je nu gaat voor all seasonsbanden, zomerbanden, winterbanden, banden voor personenauto’s, SUV’s of bestelwagens, bij Continental ben je aan het juiste adres. Eerst wat over het bedrijf zelf: in 1871 werd Continental in Duitsland, Hannover, opgericht door bankiers en industriëlen. Het bekende paardenteken in het logo is in 1882 bedacht. Het bedrijf is in meer dan honderd jaar uitgegroeid tot een gevestigde naam die overal ter wereld banden levert. In Europa is Continental zelfs het op een na populairste bandenmerk. Allerlei soorten en maten Continental banden bestel je gemakkelijk en snel op autobandenmarkt.be.

Continental Banden Profile

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.

De nieuwste Continental banden

Een overzicht van de nieuwste Continental banden: - Premium Contact 6: deze zomerband heeft een uitmuntend remvermogen op nat wegdek dankzij de silica rubbersamenstelling. Het geoptimaliseerde bandenprofiel geeft extra rijcomfort. Als je een sportief type bent, kom je helemaal aan je trekken. Het speciale profielontwerp bevordert de rijdynamiek.

- ContiEcoContact 5: een zomerband met een perfecte rolweerstand. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik. De band heeft een korte remweg op nat wegdek en een goede handling op zowel nat als droog asfalt. De ContiEcoContact 5 is als beste getest door de ANWB en de Consumentenbond in de categorie ‘banden voor kleine middenklassers’.

- WinterContact TS850: een winterband met een geweldige tractie op sneeuw. Dit komt door het speciale bandenprofiel. Daarnaast zijn ook de testresultaten als het gaat om een korte remweg prima te noemen. De band is geschikt voor het luxe segment auto’s en SUV’s.

- Conti.eContact Electro: deze winterband is speciaal voor elektrische auto’s. De band heeft een verminderde rolweerstand en goed grip op zowel droog als nat wegdek. Ook produceert de band weinig geluid. Dankzij de flexibele zijwand stuurt de band soepel waardoor de auto een betere rolweerstand en een lager brandstofverbruik heeft.



autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 28.10.2020 07:24