Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Continental All season banden autobanden


Ontgrendel uitzonderlijke prestaties met Continental All Season banden - Duitse ingenieurskunst op zijn best!

Als een wereldwijde bandengigant met meer dan een eeuw ervaring staat Continental aan de top van autotechnische innovatie. Opgericht in 1871 als een rubberfabrikant, heeft dit Duitse bedrijf zijn expertise uitgebreid naar remmen, interne elektronica en chassiscomponenten. Sinds ze in 1987 in de bandenindustrie stapten, blijft Continental grenzen verleggen en biedt het baanbrekende oplossingen voor auto's, fietsen en motorfietsen.

Ervaar ongeëvenaarde veiligheid en efficiëntie met Continental All Season banden

Onder hun indrukwekkende assortiment neemt Continental AllSeasonContact een centrale plaats in als een eersteklas all-season band, met uitstekende beoordelingen van tevreden gebruikers. Ontworpen om ongeëvenaarde veiligheid te bieden in alle seizoenen, garandeert deze innovatieve band compromisloze efficiëntie zonder concessies te doen aan prestaties. Uitgebreide tests hebben aangetoond dat Continental AllSeasonContact indrukwekkende grip biedt op zowel besneeuwde als natte wegen, waardoor het een betrouwbare metgezel is tijdens winterse ritten. Opmerkelijk genoeg strekken de hoogwaardige eigenschappen zich ook uit tot droge zomerwegen, met een ongeëvenaarde rijervaring het hele jaar door.

Ingenieus ontworpen - harsen en silica voor superieure prestaties

Wat Continental All Season banden onderscheidt, ligt in hun onvermoeibare streven naar innovatie. De winterperformance-harsen, vakkundig gemengd met een hoog silicagehalte, hebben geleid tot een uitstekende all-season samenstelling. Traction Silica Compound, een kenmerk van Continental's ingenieurswerk, geeft deze banden uitzonderlijke aanpassingsvermogen, zodat je veilig kunt rijden onder alle wegomstandigheden, of het nu gaat om besneeuwde of droge en zonnige wegen.

Vertrouw op de groten in de auto-industrie

Continental VanContact A/S Ultra

Het is geen verrassing dat Continental onwrikbaar vertrouwen geniet van bekende gigantische autofabrikanten zoals Volkswagen, Ford en BMW. Met een solide reputatie van betrouwbaarheid en eersteklas prestaties, is Continental All Season banden de keuze van de meesters.

Ontdek het buitengewone - Bestel je Continental banden nu!

Ervaar de banden van morgen door je voertuig uit te rusten met Continental All Season banden. Ga naar autobandenmarkt.be en ontgrendel het buitengewone - ontketen het ware potentieel van je voertuig met Duitse ingenieurskunst. Omarm ongeëvenaarde veiligheid, efficiëntie en prestaties met Continental, de bandenspecialisten waarop je kunt vertrouwen.

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

 

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 427 Klantenwaardering

Perfect Uros T.,Gentbrugge meer