Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Onze bandengarantie - Wat te doen bij schade?

Voor banden gedekt door de CarGarantie die werden gekocht na 01.03.2021:

  1. Bestel uw vervangende band direct op de autobandenmarkt.be zodat u snel weer mobiel kunt worden. Normaal gesproken wordt uw vervangende band binnen één werkdag verzonden.
  2. Download het schadeformulier en neem het mee naar uw montage afspraak in uw werkplaats.
  3. De vervangende band(en) wordt/worden afgeleverd op het afleveradres van de montagepartner. Neem contact op met uw montagepartner om een datum voor de bandenwissel af te spreken.
  4. Bij bandenschade door vandalisme is het politierapport en de registratie een voorwaarde voor vervanging.
  5. Stuur na montage van de vervangende band het door u en de garage ondertekende schadeformulier samen met de facturen voor de gedekte band en het reservewiel gekocht op autobandenmarkt.be ofwel per e-mail naar delticom@cargarantie.de of per post naar CG Car- Garantie Versicherungs-AG, Gündlinger Straße 12, 79111 Freiburg.
  6. CarGarantie maakt de vergoeding voor de schade over naar de bankrekening die u op het schadeformulier vermeldt.

Bij vragen in geval van schade kan de verzekeringnemer van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur contact opnemen met een medewerker van CarGarantie via de hotline +49761 4548916.

Meer informatie vindt u op onze pagina onder het onderwerp: bandengarantie

Voor verzekerde banden gekocht vóór 01.01.2021:

  1. Bestel uw vervangende band(en) rechtstreeks op autobandenmarkt.be zodat u zo snel mogelijk weer mobiel bent. In de regel worden uw vervangende band(en) binnen één werkdag rechtstreeks aan de bandenservicepartner van uw keuze verzonden. Neem contact op met uw bandenservicepartner om een afspraak te maken om de beschadigde band(en) te vervangen.
  2. Gelieve de claim binnen 10 dagen te melden via ons online formulier: Declaratie van claims
  3. In geval van schade die is veroorzaakt door een daad van vandalisme, is een proces-verbaal vereist
  4. Voor meer informatie of als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice van i-surance via e-mail delticom@i-surance.eu of telefoonnummer 080070937.