Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Continental UltraContact Zomerbanden

Gemaakt om vol te houden.

Duits ontworpen levensduur.
De nieuwe UltraContact.

KILOMETRAGE
Ons recept voor ultralang rijplezier.
Omdat rijden zoveel leuker is dan de zorg voor nieuwe banden, biedt de UltraContact u - met zijn YellowChili rubbersamenstelling en geharmoniseerd loopvlakprofielontwerp - ultrahoge kilometrage en een veilige en evenwichtige rijervaring. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het kopen van nieuwe banden voor een zeer, zeer lange tijd.

ROBUUSTHEID
De band die tegen een stootje kan.
Rijden is een plezier wanneer je weet dat bijna niets je kan stoppen. De nieuwe UltraContact is ontwikkeld om u precies dit gevoel te geven: zijn all-round beschermende constructie met het dikke en robuuste UltraShield-karkas biedt een opmerkelijke bescherming tegen beschadigingen tijdens het rijden. Wel, wij wensen u een aangename tijd op veel verschillende straten - of ze nu ruw of glad zijn.

SATETY
Veilige prestaties op natte wegen.
Wij willen dat u geniet van elke kilometer die u op de weg aflegt - zelfs als het regent. Een groot aantal uniek gevormde lamellen verhoogt het zogenaamde afvoereffect van water en maakt een korte remweg mogelijk, terwijl speciale geluiddempers in de groeven voor een aanzienlijke geluidsreductie zorgen. Gewoon om ervoor te zorgen dat elke rit die u start een veilige en comfortabele rit wordt.

1140x250
84.25 KB