ico 0032 27470233 ico

Motorbanden: Toermotor Radial

Alle Motorfiets banden zonder verzendkosten

Binnen het vaste land vesturen wij motorbanden zonder verzendkosten

Uw mogelijkheden voor montage

Uw mogelijkheden voor montageGeen angst: Ook voor motorenbanden hebben wij een montage mogelijkheid bij u in de buurt Naar montage partners zoeken

Snellere en comfortabele service:

  • Online bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • In de regel levering binnen 2 tot 5 werkdagen
  • Dicht netwerk van 450 montage partners in België
  • Vier verschillende betaalmogelijkheden

Montage mogelijkheid gezocht

Wij zoeken nog werkplaatsen als montage mogelijkheid voor motor banden
Aanmelden zonder kosten

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.


Motorband Toursport Radiale

Toursportbanden worden gekenmerkt door een lange levensduur, ondanks het sportieve rijden. Dit is een grote uitdaging, omdat de banden zeer veel te verduren krijgen. Door snelle acceleratie bijvoorbeeld verslijten banden snel. Maar weinig motorrijders maken volledig gebruik van de mogelijkheden van uw motor. Dus kiezen ze voor toursportmotorbanden. Radiaal banden zijn populair omdat het aantal kilometers die je met de band kunt afleggen hoger is dan die met de normale motorbanden. De grip op nat wegdek en in bochten is beter en dat zijn kwaliteiten die echte pluspunten zijn voor tourrijders. Daarom biedt autobandenmarkt.be een breed scala aan sporttouring radiale motorbanden aan.

Wat zijn radiaalbanden ?

De staalkoordfilamenten van het karkas van deze band zijn radiaal. De karkaskoorden liggen recht op de looprichting van de band. Direct onder het loopvlak van de radiaalband ligt een stabiele laag die rond loopt als een riem. Daarom worden ze ook radiaalbanden genoemd. Ze worden nu gebruikt op de meeste motoren en auto's.

autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 14.10.2019 08:01