Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

De nieuwe WinterExpert.

De winter biedt uitdagingen.
We zien ze met vertrouwen tegemoet.

De nieuwe WinterExpert.

Regen, ijzel, ijs of sneeuw - de winter kent vele vormen die het rijden moeilijk maken.

Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van regenbanden, weten wij precies hoe we moeten omgaan met natte en besneeuwde wegen. Maak kennis met de nieuwe Uniroyal WinterExpert: de innovatieve band die alle uitdagingen aangaat die de winter te bieden heeft.

Ik maak hier gebruik van ›

Uniroyal WinterExpert

Een uitzonderlijke oplossing in de regen.

In de winter kun je niet altijd op het weerbericht vertrouwen, maar wel op je banden. Het nieuwe loopvlakpatroon en de Shark Skin-technologie zorgen voor een uitstekende handling op natte wegen en verminderen het risico op aquaplaning. Ontdek de ideale rijomstandigheden, ook als het weer dat niet is!

Uitstekende prestaties bij lage temperaturen.

Als de koude dagen aanbreken, is uw rijplezier niet minder. Dankzij de unieke 3D zigzag-groefstructuur biedt deze band uitstekende tractie op sneeuw en een goede wegligging. Zo kunt u uw bestemming altijd veilig bereiken, zelfs in de sneeuw of de regen.


Verbeterde rolweerstand en brandstofbesparing.

Nu kunt u nog meer van het winterseizoen genieten. De verbeterde rolweerstand zorgt voor een optimaal kilometerrendement. De innovatieve silica rubbersamenstelling vermindert energieverlies en zorgt tegelijkertijd voor goede remprestaties. Zo houden uw nieuwe banden u in goede stemming, zelfs tijdens de donkere en koude dagen van de winter.

Uniroyal*. A brand of Continental.

* Under exclusive licence in Europe.