Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Wat helpt de AllSeasonContact™ zijn complete prestaties te ontplooien?

Wat helpt de AllSeasonContact™ zijn complete prestaties te ontplooien?

De AllSeasonContact™ is niet alleen krachtig en betrouwbaar. Hij doet ook iets goeds voor het milieu. Hoe? De ingenieurs achter ContiRe.Tex hebben een manier gevonden om van gerecycleerde plastic flessen banden te maken. De vezels worden uit het plastic gehaald en vervolgens verwerkt tot hoogwaardige garen voor bandenkarkassen. Op deze manier dragen wij bij aan uw comfort en een schonere toekomst. En dat allemaal op hetzelfde moment.

De AllSeasonContact™ met ContiRe.Tex technologie is momenteel beschikbaar in vijf afmetingen.

AllSeasonContact™

Maximale controle en balans doorheen het jaar.

De AllSeasonContact™ is uw perfecte metgezel tijdens elk seizoen. De band is ontwikkeld in Duitsland en geeft u in elke situatie vertrouwen dankzij zijn sterke grip en remprestaties. Bovendien combineert de band zijn vierseizoenskwaliteiten met uitstekende efficiëntie en een hoog kilometerrendement. De AllSeasonContact™ laat niets te wensen over en biedt betrouwbare prestaties - 365 dagen per jaar.

Maximale controle en balans doorheen het jaar.

  • Indrukwekkende grip op sneeuw en natte winterwegen
  • Goede remprestaties op droge en natte wegen
  • Onovertroffen rolweerstand in deze klasse

WINTER PERFORMANCE

Indrukwekkende grip op sneeuw en natte winterwegen dankzij adaptief vierseizoenencompound.

Met zijn harsen voor betere winterprestaties en hoog silicagehalte in het rubbermengsel, blijft de nieuwe AllSeasonContact™ steeds flexibel. Deze aanpasbaarheid verzekert uitstekende prestaties op besneeuwde en natte winterwegen.

AQUAPLANING

Uitstekende remprestaties op droge en natte zomerwegen dankzij flexibel vierseizoenenprofiel.

Als een betrouwbare gezel weet de AllSeasonContact™-band in alle zomeromstandigheden te overtuigen. Dat is te danken aan de combinatie van open schouders voor uitstekende prestaties bij aquaplaning en stijve profielblokken met minimaal aantal lamellen voor een betere wegligging en uitstekende remprestaties op drog wegdek.

ROLWEERSTAND

Onovertroffen rolweerstand in deze klasse dankzij vierseizoensconstructie met geoptimaliseerd energieverbruik.

De indrukwekkende daling van de rolweerstand dankzij de geoptimaliseerde geometrie van de flank en profieldiepte, leidt tot een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik, zonder daarbij de veiligheid in het gedrang te brengen.