Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

De nieuwe WinterContact™ TS 870

Verbeterd. Getest.Betrouwbaar.

De nieuwe WinterContact™ TS 870

Met de uitvinding van de eerste loopvlakpatroonband in 1904 hebben wij de basis gelegd voor de huidige bandentechnologie.

Sindsdien hebben wij de prestaties van onze banden voortdurend verbeterd.

En hoewel u het verschil waarschijnlijk niet zult zien, zult u gegarandeerd ervaren wat de nieuwe Continental WinterContact™ TS 870 zo voortreffelijk maakt.

Koop nu

Met trots kondigen wij aan dat onze nieuwe WinterContact™ TS 870 het TÜV SÜD Performance Mark heeft ontvangen. In een uitgebreide beoordeling heeft deze high-performance band overtuigende resultaten geleverd op alle geteste gebieden.

Onze band heeft bewezen te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. U kunt dus vertrouwen op uitstekende winterprestaties, prestaties op nat wegdek, rolweerstand* en een hoge kilometrage.**

Gewoon een zwart stuk rubber.Totdat de straten wit worden.

Productvoordelen

U kunt het hoofd koel houden wanneer de wegen ijskoud worden. Wanneer de sneeuw ijzige straten bedekt, kunt u er zeker van zijn dat het nieuwe Triple Sipe Concept voor betrouwbare controle en een minimale remweg zorgt , zodat u gewoon van uw winterrit kunt genieten.
Je kunt vertrouwen op wat er onder de auto zit zelfs als je niet weet wat er van boven komt. Omdat de winter niet altijd wit en mooi is, maar vaak nat en glad, hebben we de Cool Chili™ Compound ontwikkeld om het remmen op nat wegdek te optimaliseren. Met de hulp van onze Hydro Grooves kunt u zelfs aquaplaning onder de knie krijgen. Dus, als het pijpenstelen regent, geniet je gewoon van een comfortabele rit.
Je kunt lange afstanden afleggen met een laag brandstofverbruik. Wanneer uw winterreis steeds langer duurt, gaat deze band langer mee. De compound met zijn Performance Resins en een Flexible Polymer Matrix zorgt voor een hoog kilometrage en een laag brandstofverbruik. Dus waar u ook heen gaat: geniet van het goede gevoel van 'geen afstand te ver'.