Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Continental PremiumContact 6

 
De nieuwe PremiumContact™ 6.
› Uitstekend remvermogen op nat
wegdek, samen met een beter
kilometerrendement dankzij de op
veiligheid gerichte silicacomposiet
› Extra rijcomfort dankzij een op
comfort gericht contactoppervlak
› Sportief rijden in elke auto dankzij
het op rijdynamiek gerichte
profielontwerp
Premium krijgt een nieuwe definitie.
Voor alle voertuigklassen.
 
Uitstekend remvermogen op nat wegdek, samen met een beter kilometerrendement door de op veiligheid gerichte silicacomposiet.
De kristallijne silicasamenstelling in het cap-and-base-mengsel zorgt voor een uitstekende remwerking, vooral op nat wegdek. Terwijl de veiligheid op het hoogste niveau is gehandhaafd, kon het kilometerrendement aanzienlijk verbeterd worden, een tegenstrijdigheid in streefdoelen bij de ontwikkeling van banden.
 
Extra rijcomfort dankzij een op comfort gericht contactoppervlak.
De op het kilometerrendement gerichte polymeermengeling is verantwoordelijk voor de indrukwekkende toename van het kilometerrendement met 15 %. Voor elk voertuigsegment vergroten de nieuwe polymeren zowel het contactoppervlak tussen autoband en weg, als de duurzaamheid van het profiel onder dagelijkse belasting. Bovendien zorgt de gelijkmatige stijfheid van het profiel voor meer rijcomfort en minder rijgeluiden.
 
Sportief rijden in elke auto dankzij het op rijdynamiek gerichte profielontwerp.
Het verbeterde macroblokontwerp zorgt voor maximale controle en stabiliteit in de bochten. Zijn complexe schouderblokstructuur maakt de ultieme overdracht van dwarskrachten mogelijk. Bovendien leidt de geometrie van de asymmetrische omtrekgroeven tot een hogere stijfheid van het profiel en minder vervorming van het profielblok. Het resultaat: verbeterde grip door effectief gebruik van alle dwarskrachten.
Bandbreedte in mm Dwarsdoorsnede van de band Velgmaat in inch Snelheid
195-275 Serie 40-65 16-21 V-Y