Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Wielaanbiedingen

black_LP_top_banner

Wielaanbieding "Speciaal" & "Complete wielen" aanbieding

10% Rabatt

op alle Vredestein banden

Code: BWDBN10

Vredestein tyres

Zoek banden en bespaar 10%

10% Rabatt

op alle Uniroyal banden

Code: BWDBN10

Uniroyal tyres

Zoek banden en bespaar 10%

5% Rabatt

op alle Complete wielen

Code: BWDBN5

Zoek complete wielen en bespaar 5 %

Wielaanbieding "5% Aanbieding"

5% Rabatt

Zomerbanden, winterbanden of vierseizoensbanden. Alle merken.

Code: BWDBN5

img-wheels-marken

Banden kopen op Black Friday: Met deze topaanbiedingen ontvangt u de beste waarde

Of het nu gaat om zomerbanden, winterbanden of vierseizoenenbanden: ze moeten allemaal met regelmaat worden vervangen, afhankelijk van de kilometerstand. Premiumbanden van bekende kwaliteitsmerken zorgen in elk jaargetijde voor meer veiligheid, verminderen het brandstofverbruik en geven u gemoedsrust op de weg. Als gevestigde online bandenverkoper beloven wij u in ruil daarvoor topaanbiedingen. Banden kopen op Black Friday kan u veel geld besparen.

Bandenaanbiedingen: bekijk het profiel

Zelfs wij kunnen u geen nieuwe banden voor uw auto aanbieden voor slechts 1 euro. U kunt deze munt echter wel gebruiken om te controleren of u uw banden moet vervangen. Volgens de wet moet het loopvlak in het midden van de band minimaal 1,6 mm diep zijn. De buitenste rand van het muntstuk, met de gouden kleur, is bijna twee keer zoveel. Als u dus een muntstuk van 1 euro in de groef van de band zet en de buitenste rand verdwijnt, dan is alles in orde. Zo niet, dan moet u op zoek naar een nieuwe set banden. Als u dat op tijd doet voor Black Friday, kunt u een hoop geld besparen.

Tips voor het bestellen van banden op Black Friday

Naast het loopvlak is ook de leeftijd van uw banden belangrijk - ongeacht of u een motor, een auto, een bestelwagen of een vrachtwagen bestuurt. Dit heeft deels te maken met het verouderingsproces van het materiaal waarvan de banden zijn gemaakt. Na verloop van tijd wordt dit materiaal harder, waardoor de grip en dus de rem- en rijeigenschappen verslechteren. Ongeacht de kilometerstand: zodra een band zijn 10e verjaardag viert, heeft hij het einde van zijn levensduur bereikt - en is het moment aangebroken om onze speciale Black Friday aanbiedingen te bekijken. Banden voor voertuigen zoals caravans en aanhangers bereiken hun limiet na 6 jaar en moeten dan worden vervangen.

Ga de weg op met de juiste bandenaanbieding

Voor meer rijveiligheid raden wij u aan om op Black Friday minstens een paar banden te kopen. Op die manier bent u er zeker van dat u voor elke as dezelfde banden koopt. Als u bijzonder aantrekkelijke koopjes vindt, loont het de moeite om volledig nieuwe banden te kopen of om van vierseizoenenbanden over te schakelen op zomer- en winterbanden. Deze banden zijn gespecialiseerd voor het desbetreffende seizoen en bieden optimaal rijcomfort, zowel op droog wegdek als in weer en wind.

Profiteer van de kortingsacties en koop op Black Friday merkbanden van topkwaliteit tegen topcondities. Ons motto bij Autobandenmarkt.be is: Eerst sparen, dan rijden!