Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Michelin Pilot Sport 4 SUV 285/45 ZR21 (113Y) XL NC0

Michelin

Michelin Pilot Sport 4 SUV
285/45 ZR21 (113Y) XL NC0

Bandenmaat
285/45 ZR21 (113Y) XL NC0  wijziging 
Voorraadstatus
Beperkte voorraad
Banden
Zomerbanden
Snelheidsindex
(Y): Goedgekeurd tot meer dan 300 km/h
EAN
3528705198084
Artikelnummer
R-461375
EU Bandenlabel
DEX

Adviesprijs*   504,50 €
Net
464,30
+ 4,55 € Eco taxe = 468,85 €

Voeg product toe om te vergelijken

Waarom kopen bij autobandenmarkt.be ?
Gratis levering**
30 dagen retourbeleid
Meer dan 550 station servicepartners

Delticom Productomschrijving

Geef Je Rit een Boost: Ontdek de MICHELIN Pilot Sport 4 SUV Band

Klaar om je rijervaring naar een hoger niveau te tillen? Bekijk de Michelin Pilot Sport 4 SUV band—waar geavanceerde veiligheid en langdurige prestaties samenkomen. Perfect voor sportieve SUV's, deze band maakt van elke rit een avontuur waar je echt van geniet. Hier is waarom het een game-changer is voor je rit:

  • Uitstekende Grip & Veiligheid: Leidt de markt in remmen op nat en droog wegdek, dus je bent in goede handen, ongeacht het weer. Het slimme loopvlakpatroon is verdeeld om verschillende omstandigheden aan te pakken—droge omstandigheden aan de buitenkant, natte omstandigheden aan de binnenkant.

  • Geavanceerde Technologie: Dankzij de “Dynamic Response” technologie, die een geavanceerde hybride gordel van Aramide en Nylon omvat, is je rijprecisie uitstekend. Bovendien, met een nieuwe mix van innovatieve elastomeren en fijne Silica, is het remmen geweldig, vooral bij regen!

  • Duurzaam en Comfortabel: Deze band is niet alleen duurzaam; hij zorgt ook voor een soepelere rit. Hij is gebouwd als een tank met een dubbel omhulsel van hoge dichtheid, maar ook ontworpen om het comfort te verhogen. Lange ritten zijn net een stuk minder vervelend geworden!

  • Ziet er ook Cool uit: Met het Premium Touch Design ziet je SUV er niet alleen goed uit, maar rijdt hij ook geweldig. Stijlpunten? Check!

Dus, of je nu door de stad racet of op een weekendje weg gaat, de Michelin Pilot Sport 4 SUV band is je ticket naar een leuke, veilige en comfortabele rit. Laten we de weg op gaan en van elke reis een onvergetelijke ervaring maken! Waarom genoegen nemen met minder als je het beste kunt rijden?

*De catalogusprijzen, indien beschikbaar, vormen een nettobasis voor de berekening van de verkoopprijzen tussen de bandenfabrikanten en hun distributeurs. Het zijn in geen geval verkoopprijzen die betaald worden of gewoonlijk betaald worden.

**Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.