Zomerbanden


Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen BelgiŽ. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in BelgiŽ Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 423 Klantenwaardering

Zeer goede service, geen lange wachttijden en perfecte aflevering vorige keer. Dimitri O., Tildonk meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in BelgiŽ.


Zomerbanden: het meest verkocht

Zomerbanden zijn hartstikke populair, het is de meest verkochte bandensoort en wordt ook het meest onder de autoís gemonteerd. Het fijne van zomerbanden is dat ze in alle afmetingen verkrijgbaar zijn. Als je een net wat andere maat band hebt, wil dat met†winterbanden of all seasonsbanden nog wel eens lastig zijn. Zomerbanden staan bekend om hun goede rijeigenschappen die bij temperaturen boven de zeven graden te merken zijn. Omdat het in BelgiŽ steeds warmer wordt en sneeuw bijna niet te zien is, zijn zomerbanden heel het jaar door een prima keuze.

De voordelen van zomerbanden

Zomerbanden hebben allereerst bij warme temperaturen een supergoede grip en een zeer korte remweg. De rubbersamenstelling is wat harder dan dat van een winterband. Hierdoor slijt hij het minst hard van alle banden. Daarnaast kun je met zomerbanden aardig wat gas geven, ze zijn bestand tegen hoge snelheden. Daarnaast produceren ze bijna geen geluid, hebben ze een heerlijke wegligging en juiste stuurprecisie. Een goed ezelsbruggetje is om zomerbanden onder de auto te laten zetten als de klok ook naar zomertijd verspringt.

Wat je verder nog moet weten over zomerbanden

De gemiddelde profieldiepte van nieuwe zomerbanden is 7,5 millimeter. Een zomerband moet vervangen worden wanneer deze nog maar 2 millimeter diepte heeft. Je kunt zelf de diepte meten met een bandenprofielmeter. Meet hiermee de diepte in het midden, maar ook de zijkanten van de band. De band zelf heeft ook slijtage-indicatoren. Deze bevatten gelijk verdeelde dwarsstreepjes in de langsgroeven over de hele bandenomtrek. Deze worden zichtbaar bij een diepte van 1,6 millimeter. Allerlei zomerbanden zijn te bestellen op autobandenmarkt.be. Er is keuze uit ruim 100 merken en 25.000 banden. Daarbij werken er in BelgiŽ 678 montagepartners samen die jou kunnen helpen met de bandenwisseling van winter- naar zomerbanden.Abonneer†op onze nieuwsbrief.

Wordt lid van onze mailing list om het laatste nieuws en updates van ons team te ontvangen.

autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 27.10.2020 07:09