Yokohama Banden

Yokohama

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen BelgiŽ. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in BelgiŽ Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 423 Klantenwaardering

goede prijs!!! Kevin D., Avelgem meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in BelgiŽ.


De geschiedenis van Yokohama banden

De geschiedenis van Yokohama banden Yokohama werd in 1917 opgericht in Japan. Het bedrijf had de ruimte om zich te ontwikkelen omdat de Japanse industriŽle infrastructuur stond te springen om innovaties. De banden die eerder in Japan werden gebruikt, werden gemaakt van canvas. De Hamatown Cord van Yokohama was drie keer zo duurzaam en was al snel een stuk populairder dan de traditionele banden. Maar het bedrijf hield zich ook bezig met innovaties: het ging onder andere rubber gebruiken om de capaciteit van transportbanden te verbeteren. In 1921 introduceerde het bedrijf de productie van rubberen transmissieriemen Ė in die tijd waren die veelal nog gemaakt van leder. In 1935 ging Yokohama Japanse autoproducenten, zoals Nissan en Toyota, voorzien van banden. Yokohama is marktleider op het gebied van technologie en innovatie. Het bedrijf produceert vandaag de dag high performance banden voor light trucks, personenautoís, bussen en off roadwagens.

Een kort overzicht van Yokohama banden

Om een idee te krijgen van de banden van Yokohama, een kort overzicht:

- Yokohama A349A: een zomerband die betrouwbaar en veilig is. Hij heeft goed grip in de bochten en beschermt tegen aquaplaning. De band draagt bij aan een sportief rijgedrag en is verder stil en comfortabel. Het asymmetrische bandenprofiel zorgt voor de uitstekende grip, gewoon op de weg maar ook in bochten. De brede groeven in het bandenprofiel voeren water snel en efficiŽnt af. Dankzij de bandenstabiliteit is de band zuinig met brandstof. Dit draagt bij aan een mindere CO2-uitstoot.

- Yokohama BlueEarth AE01: dit is een milieubewuste zomerband. De band rijdt heerlijk en heeft een lange levensduur. De band is gemaakt van lichtgewicht materialen en is voorzien van de zogenoemde nanotechnologie en orange oil. Dit zorgt ervoor dat de band minder brandstof verbruikt. De duurzame materialen zorgen er weer voor dat de band lang mee gaat.

Meer Yokohama banden, zoals de Yokohama W Drive V902A winterband, vind je op autobandenmarkt.be. Europaís grootste online bandendealer met meer dan 650 montagepartners die je kunnen helpen met bijvoorbeeld de bandenwisseling.autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 28.10.2020 07:57