Uniroyal Banden

Uniroyal

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen BelgiŽ. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in BelgiŽ Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 419 Klantenwaardering

goede prijs!!! Kevin D., Avelgem meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in BelgiŽ.


Daarom kies je voor Uniroyal banden!

Uniroyal is allereerst een veilige keuze. In 1969 heeft dit bandenconcern bijvoorbeeld de regenband uitgevonden. En sindsdien hebben zij hun reputatie als regenexpert hoog gehouden. Uniroyal onderzoekt alle weersomstandigheden en wat dat voor een effect heeft op het rijgedrag. Het bedrijf produceert banden die altijd veilig op de weg zijn, ook al is deze besneeuwd of nat van de regen. Ook de Belgische oprichter van Uniroyal, Oscar Englebert, zag het belang van de waterbestendigheid van rubber. Hij produceerde allereerst badmutsen en regenjassen. Het was Oscar Englebert Junior die banden ging produceren omdat hij wel wat zag in de waterafvoerende eigenschappen van rubber. Hij vond dat rubberen banden nog veiliger waren op natte wegen omdat deze meer grip hebben. Ten tweede past Uniroyal zich aan aan jouw behoefte. Welke auto je ook rijdt, waar je ook rijdt en met wie je ook rijdt: Uniroyal heeft een band die bij jou past. Zo is de RainSport 3 een perfecte zomerband voor sportieve autoís en is de Snow Max 2 een goede winterband voor SUVís en minibussen. Uiteraard speelt ook techniek en innovatie een grote rol bij dit grote bandenmerk.

De baanbrekende Shark Skin Technology

Een van die grote innovaties is de Shark Skin Technology, ook wel SST genoemd. De ontwerpers hebben de haaienhuid onder de loep genomen: de haaienhuid heeft schubben die lijken op tandjes. Deze tandjes hebben het vermogen om water snel, efficiŽnt en met weinig weerstand weg te duwen. Een perfecte technologie die ook toepasbaar is op een band. Je kunt hierdoor makkelijk door een plas rijden zonder het contact met de weg te verliezen. Oftewel het risico op aquaplaning is een stuk minder. Een compleet overzicht van Uniroyal banden vind je op autobandenmarkt.be. Europaís grootste online bandendealer met meer dan 650 montagepartners waar je terecht kunt met vragen.autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 04.08.2020 07:51