Toyo Banden

Toyo

Bandensoort

Bandenmaat

Snelheidscategorie

Prijsklasse

MerkBanden van Toyo - Voor Alle Seizoenen

Toyo Tire and Rubber Ltd uit Japan ontwikkelt, vervaardigt en levert als 70 jaar een grote diversiteit aan producten aan klanten over de hele wereld. Naast de autobanden als kernproduct vervaardigt Toyo Tire auto-antivibratierubbers, urethaanproducten en industrieel rubber. Ondanks dat de namen vergelijkbaar zijn, heeft Toyota niks met Toyo Tires te maken.

Toyo banden range

De Toyo banden range bestaat uit zomer-, winter- en all-season banden. Een aantal voorbeelden van Toyo banden in onze online shop:

De Toyo Proxes Sport serie: sportieve bestuurders eisen optimale prestaties van hun banden. De Proxes Sport is hiervoor ontwikkeld zonder de levensduur en het comfort uit het oog te verliezen.

De Toyo Proxes T1R is een goed ogende ultra-high presterende zomerband voor sport sedans en coupés. Het verfijnde loopvlak en de constructie resulteert in een betere beheersing en prestatie.

De Toyo Proxes CF2 is een veilige zomerband met zeer goede prestaties voor auto’s met een middelhoog en hoogvermogen. De vernieuwende “Super Active” en “Grip” samenstelling in het “full-silica” loopvlakontwerp leidt tot een lager brandstofverbruik, een lagere weerstand en een langere levensduur.

De Toyo Snowprox serie is een winterband met uitstekende prestaties onder winterse omstandigheden met veilig rijgedrag op nat en droog wegdek.

De Toyo Celsius all-season band biedt het hele jaar door veelzijdigheid en winterveiligheid in één. Met een betere ijs- en sneeuw tractie en remgedrag dan een typische all-season band en een langere levensduur dan een winterband.

Ook de Toyo Tire banden zijn te koop bij autobandenmarkt.beMontage van
uw banden!
Kies een van
onze montagepartners
in uw regio:
Ons aanbod is inclusief
Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.
Delticom zet zich in voor het milieu!
ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)
Anderen over ons
autobandenmarkt.be
Noot 4.74/5 - 383 Klantenwaardering

Perfect Uros T., Gentbrugge meer
Super aanbieding:
Nieuwe zomerbanden
vanaf 27,70 EUR
,
bijv. 155/70R13T vanaf 29,26 EUR
of 195/65R15H vanaf 36,36 EUR

Nieuwe winterbanden:
vanaf 29,70 EUR
,
bijv. 145/70R13T vanaf 29,70 EUR
of 195/65R15T vanaf 41,56 EUR

© 1999-2017 by Delticom / autobandenmarkt.be 12.12.2017 08:14