ico 0032 27470233 ico

Roadstone Banden

Roadstone

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen BelgiŽ. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in BelgiŽ Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 417 Klantenwaardering

Perfect Uros T., Gentbrugge meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in BelgiŽ.


Roadstone banden als u kwaliteit verwacht voor een gunstige prijs

Roadstone, geproduceerd door de befaamde Koreaanse bandenfabrikant Nexen werd 15 jaar geleden in eerste instantie geÔntroduceerd als een budgetmerk voor de Europese markt. In de tussentijd is Roadstone, dankzij zijn een uitstekende prijs / kwaliteitverhouding en effectieve strategie voor productontwikkeling, een bekend merk over de hele wereld geworden. Ontgroeid uit zijn bescheiden budgetherkomst heeft de band zelfs verschillende fabrieks-af contracten met verschillende autofabrikanten.

De Roadstone banden zijn ontworpen voor rijplezier

Het merk biedt talloze varianten en afmetingen voor personenauto's, SUV's en lichte vrachtwagens en heeft erkenning gekregen voor flexibiliteit en kwaliteit, waarbij klanten genieten van veiligheid en comfort, evenals de hoogst mogelijke waarde voor hun geld. Geniet van de Roadstone ervaring op autobandenmarkt.be. Als u op zoek bent naar zuinigheid en betrouwbaarheid, raden we de Roadstone CP661 zomerband aan voor kleine, compacte en middelgrote auto's. Bovendien bieden de Roadstone N1000, N2000, N3000 en N9000 zomermodellen veiligheid en prestaties voor respectievelijk compacte, middelgrote en prestatiegerichte auto's. Voor veilig rijden in de winter biedt de Roadstone Eurowin voldoende tractie en stabiliteit in uitdagende omstandigheden voor kleine personenauto's. Voor grotere voertuigen biedt de winterbanden productlijn betrouwbare modellen zoals de Winguard, de Winguard Sport, de Winguard SUV en de studded (stompe metalen noppen) Winguard 231 voor extreme situaties. Geniet van de Roadstone-ervaring voor betaalbare prijzen, alleen op autobandenmarkt.be. Bestel nu twee of meer banden, en wij bieden gratis verzending binnen BelgiŽ. Controleer ook het kentekenbewijs van uw voertuig als u niet zeker bent over de bandenmaat die u nodig hebt voordat u uw bestelling plaatst.autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 12.05.2020 07:43