Pirelli Banden

Pirelli

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 424 Klantenwaardering

goede prijs!!! Kevin D., Avelgem meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.


Pirelli banden: design en kwaliteit

Pirelli denkt natuurlijk aan de functionaliteit van banden, maar zoals het Italianen betaamd, moeten de banden er ook goed uitzien. Pirelli banden presteren uitstekend, zorgen voor de nodige veiligheid en gaan lang mee. De banden zijn verkrijgbaar in een zomer-, winter en all seasonsvariant. Pirelli is een van de vijf grootste autobandenmerken ter wereld. Het merk werkt nauw samen met de Formule 1. Door het sportieve karakter van het merk, zijn Pirelli banden bij uitstek geschikt voor sportieve auto’s.

De geschiedenis van Pirelli

De 24-jarige Giovanni Battista Pirelli richtte in 1872 het toen nog Pirelli & C op. Het was een klein kabel- en fietsbandenbedrijfje. In de jaren ’50 hield Pirelli zich bezig met de racesport. Het bedrijf leverde banden aan coureurs van de Formule 1. Maar niet alleen op autoracegebied is Pirelli actief. Al sinds 1995 is Pirelli hoofdsponsor van de voetbalclub Inter Milan. Deze club ligt het bedrijf nauw aan het hart omdat het hoofdkantoor van Pirelli ook nog steeds in Milaan is gevestigd.

Een kleine greep van Pirelli banden

Dat Pirelli banden produceert die sterk en van kwalitatief hoog niveau zijn, staat buiten kijf. Zo is de Pirelli P Zero een zomerband met sublieme rijprestaties en uitstekende rijeigenschappen. Hij heeft goed grip op zowel droog als nat wegdek. De Pirelli Cinturato P6 Eco is een zomerband die een veilig gevoel geeft, een lange levensduur heeft en denkt aan het milieu. De lage rolweerstand vermindert de CO2-uitstoot. Daarnaast is de band gemaakt van duurzame materialen. De Pirelli Snowcontrol 3 is een winterband die zich kenmerkt door de goede remprestaties. Hij rijdt veilig in bochten, zelfs al ijzelt of sneeuwt het. Meer Pirelli banden vind je op autobandenmarkt.be. Dankzij het handige overzicht vind je in een handomdraai welke banden bij jouw auto passen.autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 27.11.2020 07:44