ico 0032 27470233 ico

Nokian Banden

Nokian

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 407 Klantenwaardering

goede prijs!!! Kevin D., Avelgem meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.
Hoge eisen aan Nokian banden

Nokian is de noordelijkste bandenproducent ter wereld. Al sinds 1932 begon het Finse bedrijf met het produceren van banden waarna in 1967 de Nokia Corporation werd gevormd. In 1988 werd het huidige Nokian Tyres afgesplitst van Nokia, toen Nokia zich volledig op de mobiele markt richtte. Nokian is ook zeer succesvol op de Russische markt waar ze 26% van de Russische winterbandenmarkt hebben. Ook heeft Nokian tegenwoordig een aandeel op de Noord-Amerikaanse markt. Nokian richt zich op veilig rijden onder alle veeleisende omstandigheden. Innovatieve banden voor personenauto’s, vrachtwagens en zware machinerie worden vooral geproduceerd voor sneeuwrijke of bosrijke gebieden of gebieden met uitdagende rijomstandigheden. Daarbij de aandacht voor duurzaamheid niet uit het oog verliezend. Nokian’s Ivalo testcircuit in Lapland is het enige permanente wintertest circuit ter wereld.

Nokian banden, een bewuste keuze

Nokian ontwierp de eerste winterband in 1934, en heeft wereldwijd de meeste winterbanden patenten. Nokian was het eerste bedrijf dat een all-season band produceerde, mogelijk gemaakt door de verschillende loopvlakprofielen op het midden en de zijkanten van de band. Ook was Nokian de eerste die de hoog-aromatische oliën uit zijn productieproces verving voor laag-aromatische varianten. En ondanks dat Nokian zich richt op een nichemarkt waar de marges hoger liggen, vallen de hoge kwaliteits banden van Nokian in het midden-prijssegment. Als u hoge eisen stelt aan uw banden onder uitdagende rijomstandigheden, zijn daar in de zomer bijvoorbeeld de Nokian Rockproof, de Nokian zline RunFlat of de Nokian Nordman SX2. En voor de winter is Nokian eigenlijk een vanzelfsprekende keuze. Zoek op uw gemak de band die het best bij u past op autobandenmarkt.be

autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 14.10.2019 07:44