Bestelstatus x
Uitloggen

028082854

Michelin Approved Website

Verbintenissen van het label "Michelin Approved Website"

Het label "MICHELIN Approved Website" geeft u de garantie dat de betreffende website de door Michelin vastgestelde kwaliteitscriteria met betrekking tot aangeboden producten, diensten en de verkoop van personenwagenbanden respecteert. Michelin kent dit Label toe na een audit door het onafhankelijke bedrijf TÜV Rheinland.

„MICHELIN Approved Website

Een website met het MICHELIN-label staat garant voor een kwaliteitsvolle
service tijdens elke stap van uw aankoop van banden:

Informatieverstrekking:
Deze site biedt een grote hoeveelheid producten en diensten aan. De informatie voor alle producten en diensten is gedetailleerd, duidelijk gepresenteerd en eenvoudig toegankelijk.

Productkeuze:
Deze site geeft u tips en informatie die u in staat stellen om producten te selecteren die aan uw eisen en wensen voldoen en begeleidt u tijdens het aankoopproces.

Kopen:
Deze site is een professionele webwinkel voor personenwagenbanden. Er is een regelmatige herbevoorrading, de levertijden zijn zo kort mogelijk en uw online transacties zijn voldoende beveiligd.

Bandenmontage:
Deze site maakt gebruik van een netwerk van ervaren bandenspecialisten die uw banden met professionele apparatuur monteren en balanceren.

After-sales:
Deze site geeft u de nodige adviezen, dienstverlening en ondersteuning om ook uw tevredenheid na uw aankoop te garanderen.

www.michelin.be/nl/contact

MICHELIN - Beter op weg