Maxxis Banden

Maxxis

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 423 Klantenwaardering

goede prijs!!! Kevin D., Avelgem meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.


Maxxis banden: een uitstekende kwaliteit voor dito prijs

Maxxis banden zijn in vele maten verkrijgbaar en hebben een zomer-, winter- en all seasonsuitvoering. Het bandenconcern is onder andere sponser van FC Liverpool, de Australian Open en het Maxxis Dakar Team. Maxxis werd in 1967 opgericht in China. Het heette toen Maxxis Internation Group/Cheng Shin Tire. Oorspronkelijk maakte het bedrijf fietsbanden. Pas in 1974 werden de eerste autobanden geproduceerd, vanaf toen ging het bedrijf verder onder Maxxis.

De baanbrekende technieken van Maxxis

Maxxis banden staan bekend om een paar technieken, namelijk:

- Ultra R Rubber: deze band is speciaal gemaakt voor natte weersomstandigheden. Het rubberen profiel geeft de band een lange levensduur, een verminderd brandstofverbruik en een uitstekende grip op nat wegdek. Het speciale bandenprofiel voert water snel af via vier middengroeven.

- DVA Air Retention: dit scheelt een hoop oppomptijd. Deze technologie is uitgerust met een speciaal binnenmembraan dat ervoor zorgt dat er minder lucht ontsnapt. Hierdoor geniet je langer van een optimale bandenspanning. Daarnaast geeft dit weer minder slijtage en een lager brandstofverbruik.

- MTS Skin: deze technologie is speciaal voor 4x4- en off-roadbanden. De banden hebben hier een extra dikke huid van zo’n 8 tot 10 lagen. Deze zogenaamde ply-lagen voorkomen dat het rubber bij druk uitrekt. Hierdoor blijven de zijwanden sterk en voorkom je lekke banden. Extreem duurzaam!

Met Maxxis banden geniet je van perfecte banden voor een zacht prijsje. Allerlei uitvoeringen en maten vind je op autobandenmarkt.be. Europa’s grootste online bandendealer met meer dan 650 montagepartners die je kunnen helpen bij de bandenwissel.autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 28.10.2020 07:41