Hankook Banden

Hankook

Uw montage mogelijkheid

Uw garageGeen angst, van de 500 montage partners is er ook vast eentje bij u in de buurt. Hier gaat u op zoek naar een montage partner.

Ons aanbod is inclusief

Onze bandenprijs is inclusief BTW en pak- en verzendkosten binnen België. Voor de waddeneilanden gelden speciale voorwaarden.

Delticom zet zich in voor het milieu!

ecoTYRE.gif - 3kbBescherming van het milieu is belangrijk voor Delticom. Daarom is Delticom met ingang van 1 januari 2014 gestart met de ondersteuning van inzameling en recycling van banden. Dit doet men via het beheersorganisme voor afvalbanden in België Recytyre. Meer informatie over de activiteiten van onze partner zijn zichtbaar op de site (www.recytyre.be)

Anderen over ons

autobandenmarkt.be
Noot 4.73/5 - 423 Klantenwaardering

goede prijs!!! Kevin D., Avelgem meer

Prijzen zijn per band en incl. BTW in België.


Hankook banden staan voor kwaliteit

Met Hankook banden weet je zeker dat je goed zit. De banden leveren uitstekende prestaties op zowel droog als nat wegdek. Daarnaast is de wegligging perfect. De bandenfabrikant staat bekend om zijn high performance-banden. De banden zijn uitgerust met de laatste innovaties en technische vernuftigheden. En daar wordt Hankook voor beloond. Hankook verkoopt banden aan meer dan 185 landen en staat op de 7e plek op de wereldranglijst van autobandenproducenten. Op dit moment is Hankook partner van de voetbalclub Real Madrid. Hankook levert banden voor personenauto’s, SUV’s, vrachtwagens, bussen en motoren.

Rijden op gevoel

De slogan van Hankook is ‘Driving Emotion’. Ze willen dat de bestuurder één wordt met de auto. De banden bieden rijfcomfort en veiligheid. Daarnaast houdt Hankook rekening met de wensen en gewoonten van de bestuurder. Zo gaat de bandenontwikkeling vooraf aan een behoefte-inventarisatie van de klant. Wat zijn de eisen? Wat komt er op de eerste plaats van de bestuurder? Aan de hand daarvan bedenken zij een band die hierop aansluit. En dat is waar Driving Emotion om draait. Een prettige rijervaring. Een paar banden van Hankook uitgelicht: de Ventus Prime 2 heeft uitstekende rijeigenschappen en zorgt voor een soepele, comfortabele rit. De Optimo 4S is een vierseizoensband die perfecte rijprestaties levert onder alle weersomstandigheden. Tot slot heb je ook nog de Dynapro HP2: een high performance-band die geschikt is voor luxe SUV’s. Je kunt er in alle seizoenen mee rijden.

Geschiedenis van Hankook banden

De Hankook Tire Group werd in 1941 opgericht in Seoel, Zuid-Korea. Hankook werkt samen met de meest prestigieuze automerken als BMW, Mercedes en Audi. Benieuwd welke Hankook banden er bij jouw auto passen? Ga dan snel naar autobandenmarkt.be. De levering is gratis wanneer je 2 banden of meer bestelt.autobandenmarkt.be - een aanbieding van Delticom AG 28.10.2020 07:34